Acer Aspire V3-572G-57ZS – laptopul care iese din tipare

Pentru cei care își doresc un laptop nu doar performant, ci și cu un design aparte, modelul Acer Aspire V3-572G-57ZS este unul foarte atractiv. Laptopul poate fi găsit în magazine la prețul de aproximativ 2549 lei (verifică preț actualizat). Pentru cei care vor să cumpere laptopul în rate, acestea încep din jurul sumei de 90 de lei. Punctele forte sunt designul atractiv, multitasking-ul eficient asigurat de configurație, sunetul de calitate și autonomia foarte bună. La un asemenea preț ar fi dat foarte bine adăugarea unei stocări SSD. Cu toate acestea, performanța generală este una bună. Modelul poate înlocui cu succes un sistem desktop.

Designul acestuia se remarcă în primul rând prin faptul că este disponibil pe alb. Carcasa este alcătuită dintr-un plastic de calitate superioară și are un aspect imaculat. Laptopul este foarte elegant și are un profil slim. Acesta are dimensiunile de 381.6 x 30.3 x 256 mm și o greutate de doar 2.5 kg. Vei putea astfel să îl transporți ușor cu tine. Tastatura este completă, având și partea numerică suplimentară integrată. Tastele sunt ergonomice și iluminate, oferind posibilitatea de lucru chiar și în condiții de iluminare scăzută. Touchpad-ul este prevăzut cu un sistem pentru gesturi multi-atingere și are o acuratețe ridicată.

Poze cu laptopul

Acer Aspire V3-572G-57ZS

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Ecranul are o diagonală de 15.6 inch, iar imaginile sunt redate la o rezoluție de 1366 x 768 de pixeli. Calitatea acestora este HD, având o claritate decentă și culori vii. Unghiurile de vizualizare sunt bune.

La nivelul dotărilor tehnice, modelul beneficiază de un procesor cu două nuclee Intel Core i5 cu o putere de 2.2 Ghz. Datorită tehnologiei Turbo Boost, puterea procesorului poate crește până la 2.7 Ghz. Laptopul mai dispune de o memorie RAM DDR3 de 6 GB și o placă video dedicată NVIDIA GeForce 820M. Vei putea astfel să te joci jocuri recente la un nivel mediu și să lucrezi fără probleme în programe. În același timp, filmele și fotografiile se vor vedea foarte bine.

La nivel multimedia vei găsi în primul rând un sistem audio performant la baza căruia se află tehnologia Dolby Digital Plus Home Theater. Acesta completează perfect experiența video. Laptopul mai beneficiază de o cameră web cu microfon încorporat Acer Crystal Eye HD pentru apeluri video pe Skype, un cititor de carduri SD și o unitate DVD RW .

Capacitatea de stocare este de 1TB, existând astfel suficient spațiu pentru filme, muzică, programe, jocuri etc. Stocarea este doar HDD.

La nivelul conectivității, laptopul mai beneficiază de 2 port-uri USB 2.0, 1 port USB 3.0 pentru o viteză de transfer de până la 10 ori mai mare și câte 1 port HDMI și VGA. Vei putea să partajezi rapid fișiere. Conexiunea la internet se poate stabili prin cablu sau prin Wi-Fi. Laptopul poate comunica și prin tehnologie Bluetooth 4.0, oferindu-ți posibilitatea de a transfera fișiere fără a mai avea nevoie de un cablu de date.

În ceea ce privește autonomia, modelul folosește o baterie Li-ion cu 6 celule. Autonomia de lucru ajunge astfel până la 7 ore, susținând sesiunile de lucru prelungite.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • procesor Intel Core i5, Brodwell,
  • HDD de 1 TB,
  • placă video dedicată,

Contra:

  • rezoluția nu este Full HD

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 9.4
Conectivitate - 8.7
Performanțe - 8.9

9

O alegere puternică

Acer Aspire V3-572G-57ZS este un laptop cu o configurație de ultimă generație, ce te va ajuta să lucrezi mult mai repede și mai eficient.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.