Acer Aspire V3-371-34SQ – laptopul ergonomic și precis

Dacă te afli în căutarea unui laptop de dimensiuni ceva mai mici, portabil și în același timp care să ofere o performanță decentă, modelul Acer Aspire V3-371-34SQ poate fi o alegere potrivită pentru tine. Acesta îmbină perfect un design portabil și atractiv cu o serie de dotări care să îți permită să desfășori toate tipurile de activități. Acesta poate fi găsit în magazine la prețul de aproximativ 1699 lei (verifică preț actualizat). Pentru cei care vor să cumpere modelul în rate, acestea încep din jurul sumei de 58 de lei. Prețul este unul potrivit, printre dotări remarcându-se procesorul Intel performant, configurația care permite o utilizare extinsă, precum și autonomia de lucru destul de mare.

Laptopul poate fi găsit și în oferta magazinului Flanco.

Designul este unul foarte elegant, modelul fiind disponibil pe negru și având suprafața perfect mată pentru a nu păstra urmele de degete. Carcasa este alcătuită dintr-un plastic de calitate. Capacul are o textură diferită și găzduiește și logo-ul Acer. Logo-ul mai este întâlnit în interior, la baza ecranului. Tastatura este ergonomică și oferă o experiență plăcută de scriere, iar touchpad-ul este generos și prevăzut cu sistemul de control multi-touch. Laptopul este foarte subțire și foarte ușor, transportul fiind unul comod. Modelul are dimensiunile de 327 x 19.6 x 228 mm și cântărește doar 1.5 kg.

Poze cu laptopul Acer Aspire V3-371-34SQ

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Ecranul are diagonala de 13.3 inch și este de tip non-glare. Acesta are o rezoluție HD de 1366 x 768 pixeli. Vizibilitatea bună este susținută și de tehnologia Acer ComfyView. Imaginile redate sunt strălucitoare și vibrante. Conținutul de tot felul, de la pagini web până la fotografii, filme, prezentări sau jocuri se va vedea la un nivel superior.

Configurația tehnică susține o productivitate ridicată. Pentru aceasta, modelul a fost dotat cu un procesor Intel Core i3 cu o frecvență de 1.9 Ghz căruia i-au fost asociate o memorie RAM de 4 GB DDR3 și o placă video integrată Intel HD Graphics 4400. Prin urmare, orice activitate de pe parcursul zilei poate fi realizată fără probleme, pornind de la navigarea pe internet, postarea pe rețelele de socializare sau vizionarea de filme și până la lucrul în diferite programe sau gaming-ul. Capacitatea de stocare este de 1 TB, existând astfel mai mult decât suficient spațiu pentru orice tip de fișiere.

La nivel multimedia Acer Aspire V3-371-34SQ dispune de un sistem audio High Definition. La baza acestuia stă un set de difuzoare stereo de calitate superioară. Mai sunt disponibile o cameră web Acer Crystal Eye HD cu microfon integrat pentru apelurile video de pe Skype și un cititor de carduri SD.

Conectivitatea este adaptată pentru purtarea laptopului în diferite locuri pe parcursul zilei, acesta putând fi conectat ușor la alte dispozitive sau ecrane. Astfel, sunt disponibile mai multe port-uri dintre care unul de rețea, unul HDMI, unul USB 2.0 și unui USB 3.0 pentru o viteză de transfer superioară. Conexiunea la internet se poate stabili prin cablu sau prin wireless. Nu în ultimul rând, este disponibilă și tehnologia Bluetooth.

În ceea ce privește autonomia, modelul este dotat cu o baterie Li-ion cu 4 celule care oferă o autonomie de lucru de până la 7 ore.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design elegant,
  • HDD de 1TB,
  • procesor Intel Core i3,Haswell,
  • portabil

Contra:

  • nu este Full HD

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

 

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Conectivitate
Performanțe

Acer Aspire V3-371-34SQ este un laptop cu specificații destul de bune, ce se potrivește unui utilizator ce desfășoară activități office și multimedia.

User Rating: 4.35 ( 1 votes)

2 comentarii

  1. are probleme si cu wi-fi. sunt langa sursa rowter si am 4 linii in loc de cinci, uneori ajunge si la 3 si se GANDESTE CAM MULT PANA GASESTE PE GOOGLE CEVA. MAI AM PANA LA 30 DE ZILE SI CRED CA IL DAU INAPOI LA EMAG. ORICUM ERA DE LA RESIGILATE.

  2. Acest model are o mare problema cu touchpadul. Sare in toate partile cand atingi zona de palmrest a carcasei cu podul palmelor, fara a atinge deloc zona de touchpad. Asta il face practic inutilizabil fara un mouse extern. Problema se regaseste si in Windows 7 si in Linux. In rest, e un laptop ok pentru cine doreste ceva mai portabil.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.