Acer Aspire V3-371-335S – laptopul foarte ușor

Dacă îți dorești un laptop ceva mai mic, care să fie ușor de transportat și în același timp să ofere o performanță bună, modelul Acer Aspire V3-371-335S reprezintă o opțiune foarte atractivă. Poate fi găsit în magazinele din țară la prețul de aproximativ 1600 lei (verifică preț actualizat). Pentru cei care vor să cumpere modelul în rate, acestea încep din jurul sumei de 55 de lei. Raportul calitate-preț este unul bun, modelul remarcându-se prin procesorul Intel, designul ultra portabil și autonomia bună. Fiind ușor de transportat, laptopul este potrivit mai ales pentru studenți sau cei care lucrează la birou.

Laptopul poate fi găsit și în oferta magazinului Evomag.

Acesta are un design foarte elegant, fiind creat cu atenție asupra detaliilor. Astfel, carcasa este alcătuită dintr-un plastic de calitate, iar capacul este prevăzut cu o suprafață mată și texturată care nu reține amprentele. Balamelele sunt rezistente și în același timp flexibile. La baza ecranului se găsesc două LED-uri, unul pentru starea de pornit/oprit și unul pentru baterie. Tastatura este silențioasă și oferă o experiență comodă de scriere. Touchpad-ul este destul de mare și prevăzut cu sistemul de control multi-touch care permite funcții precum derularea, zoom-ul sau lansarea de aplicații. Laptopul este foarte subțire și foarte ușor, putând fi purtat foarte ușor într-o geantă sau un rucsac. Modelul are dimensiunile de 327 x 19.6 x 228 mm și cântărește doar 1.5 kg.

Poze cu laptopul Acer Aspire V3-371-335S

Acer Aspire V3-371-335S

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Ecranul are o diagonală de 13.3 inch și nu reflectă, așa că vizibilitatea este bună. Rezoluția este de 1366 x 768 de pixeli, imaginile având o calitate HD.

Configurația tehnică este adaptată performanței mobile de care ai nevoie peste zi, în diferite activități. Astfel,  modelul este dotat mai întâi cu un procesor Intel Core i3 cu o frecvență de 1.7 Ghz care oferă o viteză bună de lucru. Procesorul este însoțit de o memorie RAM de 4 GB DDR3 care poate fi extinsă printr-un slot suplimentar și o placă video integrată Intel HD Graphics 4400. Vei avea astfel fluiditate în toate activitățile desfășurate, de la cele de rutină și până la cele multimedia sau chiar și un gaming la nivel standard. Capacitatea de stocare este de 500 GB, existând astfel suficient spațiu pentru programe, fotografii, muzică, filme etc.

La nivel multimedia se remarcă sistemul audio HD. Acesta este dotat cu două difuzoare stereo puternice. Mai sunt disponibile o cameră web Acer Crystal Eye HD pentru apelurile video de pe Skype și un cititor de carduri SD.

Port-urile sunt dispuse pe partea laterală stângă și permit conectarea video și pentru transfer cu dispozitive întâlnite de peste zi, de tipul ecranelor tv, PC-urilor, tabletelor, stick-urilor etc.  Astfel, sunt disponibile 1 port de rețea, 1 port HDMI, 1 port USB 2.0 și 1 port USB 3.0 pentru o viteză de transfer superioară. Conexiunea la internet se poate stabili prin cablu sau wireless. Nu în ultimul rând, este disponibilă și tehnologia Bluetooth. Acer Aspire V3-371-335S nu dispune de o unitate optică DVD RW sau de alt tip.

În ceea ce privește autonomia, modelul este dotat cu o baterie Li Ion cu 4 celule care oferă o autonomie de până la 7 ore.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • procesorul este un Intel Core i3, Haswell,
  • preț decent,
  • design elegant
  • portabil,
  • design de până la 7 ore

Contra:

  • nu este Full HD

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 8.2
Conectivitate - 8.3
Performanțe - 8.5

8.3

O variantă accesibilă

Acer Aspire V3-371-335S este un laptop elegant, cu o configurație decentă, ce se potrivește unui utilizator ce desfășoară activități office și multimedia.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.