Acer Aspire V Nitro VN7-791G-78UK – laptopul de gaming estetic

Laptopurile de gaming sunt de obicei grele și voluminoase, dar de ceva timp au apărut pe piață modele slim, adaptate pentru a fi transportate ușor și a putea fi utilizate din orice loc. Un astfel de laptop este și Acer Aspire V Nitro VN7-791G-78UK. Poate fi găsit în magazine la prețul de aproximativ 5499 lei (verifică preț actualizat). Ratele pentru acesta încep de la 190 de lei. Laptopul are un raport calitate-preț foarte bun, remarcându-se printr-o configurație performantă asemănătoare unui sistem desktop, un ecran generos Full HD, o capacitate de stocare SSHD și un sunet de calitate. În același timp, designul este unul de calitate. Punctul slab al modelului este reprezentat de autonomia ceva mai mică.

Laptopul poate fi găsit și în oferta magazinului Evomag.

Designul acestuia se remarcă prin dimensiunile reduse și aspectul jucăuș. Carcasa are liniile ascuțite fără a ajunge însă la extremă, modelul păstrându-și un aspect elegant. Carcasa este alcătuită din plastic și aluminiu și este disponibilă pe negru. Finisajele metalice din partea anterioară sunt argintii, formând un contrast plăcut. Modelul are dimensiunile de 423 x 25.4 x 293 mm și o greutate de 3 kg. Tastatura este iluminată cu roșu și este completă, incluzând și partea numerică. Experiența de tastare este una confortabilă, iar touchpad-ul este precis.

Poze cu laptopul Acer Aspire V Nitro VN7-791G-78UK

Acer Aspire V Nitro VN7-791G-78UK

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Ecranul are o diagonală de 17.3 inch, fiind unul generos și oferind o vizibilitate foarte bună. Rezoluția este de 1920 x 1080 de pixeli, imaginile având o calitate Full HD și fiind clare și pline de viață. Ecranul este dotat cu tehnologie IPS.

În ceea ce privește configurația tehnică, dotările încep cu un procesor Intel Core i7 cu o frecvență de 2.5 Ghz care datorită tehnologiei Turbo Boost 2 poate crește puterea până la 3.5 Ghz, atunci când sistemul de operare este suprasolicitat. Procesorul este însoțit de o placă video dedicată NVIDIA GeForce GTX 860M cu o memorie video DDR3 de 2 GB. Memoria RAM este de 12 GB și poate fi extinsă până la 16 GB. Configurația este una impresionantă având în vedere dimensiunile laptopului. Vei putea rula fără probleme cele mai noi jocuri, experiența fiind una foarte interactivă.

Capacitatea de stocare a HDD-ului este de 1 TB, iar cea SSD este de 128 GB. Viteza de transfer este astfel ridicată, iar datele sunt protejate. Modelul vine cu sistemul de operare Windows 8.1 gata instalat.

La nivel multimedia, Acer Aspire V Nitro VN7-791G-78UK se remarcă printr-un sistem audio performant la baza căruia se află 4 difuzoare stereo integrate. Sunetul este asigurat de tehnologia Dolby Digital Plus, fiind puternic și clar. Mai este disponibilă o cameră Web HD pentru desfășurarea apelurilor Skype la o calitate superioară. Nu în ultimul rând, modelul mai dispune de o unitate optică DVD RW și un cititor de carduri SD.

Port-urile sunt dispuse pe părțile laterale. Există 2 port-uri USB 3.0 pentru o viteză de transfer mai rapidă, 2 port-uri USB 2.0, 1 port HDMI și 1 port de rețea. Conexiunea la internet se poate face prin Wi-Fi sau cablu și există și tehnologie Bluetooth 4.0.

În ceea ce privește autonomia, laptopul are o baterie Li Polymer cu 3 celule care oferă o autonomie de lucru de până la 4 ore.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • procesorul este un Intel Core i7, Haswell,
  • HDD de 1 TB + SSD de 128 GB,
  • placă video dedicată,
  • Full HD,
  • diagonala de 17,3 inch,
  • 12 GB RAM,
  • tastatură iluminată

Contra:

  • mi-ar fi plăcut să fie ceva mai ușor

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 9.7
Conectivitate - 9.4
Performanțe - 9.7

9.6

Puternic

Acer Aspire V Nitro VN7-791G-78UK este un laptop puternic, ce se va dovedi un adevarat aliat pentru cei ce au nevoie de un device cu o configurație bine pusă la punct.

User Rating: 2.93 ( 3 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.