Acer Aspire V Nitro VN7-791G-526Q – laptopul elegant pentru gaming

Acer Aspire V Nitro VN7-791G-526Q ar putea fi modelul potrivit pentru tine în cazul în care îți dorești un laptop de gaming cu design unic, portabil și totodată elegant. Spre deosebire de restul laptopurilor pentru gaming, acesta este mult mai ușor și mai subțire, păstrând în același timp un nivel ridicat de performanță. Poate fi găsit în magazine la prețul de aproximativ 4699 lei (verifică preț actualizat). Ratele pentru acesta încep de la 160 de lei. Raportul calitate-preț este unul foarte bun, modelul fiind unul dintre cele mai atractive pentru cei care își doresc un laptop performant pentru gaming sau prelucrare grafică. Acesta beneficiază de dotări dintre cele mai performante la momentul actual și oferă o experiență completă de utilizare.

Laptopul poate fi găsit și în oferta magazinului Evomag.

Designul laptopului este unul aparte, acesta remarcându-se printr-un aspect care inspiră energie și voie bună fără a fi extravagant. Liniile și unghiurile sunt ascuțite, dar într-un nivel optim, fără a atrage un aspect copilăros. Carcasa este neagră și alcătuită într-o combinație atractivă din plastic și aluminiu. Detaliile sunt cele care fac diferența, în cazul de față fiind de remarcat în primul rând finisajele metalice argintii din partea anterioară. Modelul are dimensiunile de 423 x 25.4 x 293 mm și o greutate de 3 kg. Tastatura este completă, iar tastele sunt rezistente și în același timp confortabile. Pentru o experiență captivantă de gaming tastele sunt iluminate cu roșu. Touchpad-ul este destul de mare și dotat cu un control multi-touch.

Poze cu laptopul

Acer Aspire V Nitro VN7-791G-526Q

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Ecranul are o diagonală de 17.3 inch și este tip Full HD anti-glare. Rezoluția este de 1920 x 1080 de pixeli. Datorită imaginilor clare și pline de culoare redate pe ecranul generos, experiența de joc va fi mai intensă.

La nivelul dotărilor tehnice, laptopul se remarcă printr-o „cifră octanică” ridicată. Întâlnim mai întâi un procesor Intel Core i7 cu o frecvență de 2.9 Ghz care poate face boost până la la 3.5 Ghz. Procesorul este însoțit de o placă video dedicată NVIDIA GeForce GTX 850M cu o memorie video DDR3 de 4 GB. Memoria RAM este de 8 GB și poate fi extinsă până la 16 GB. Vei putea rula fără probleme, prin urmare, orice joc de ultimă oră. În același timp vei putea lucra în programe avansate de prelucrare grafică.

Capacitatea de stocare a HDD-ului este de 1 TB, iar cea SSD este de 8 GB. Modelul vine cu sistemul de operare Windows 8.1 gata instalat.

La nivel multimedia se remarcă un sistem audio HD care oferă o experiență completă. Cele 4 difuzoare stereo integrate asigură un sunet puternic și bogat. La baza acestuia se află tehnologia Dolby Digital Plus. Mai sunt disponibile o cameră Web HD, o unitate optică DVD RW și un cititor de carduri.

În ceea ce privește port-urile, ai la dispoziție 2 port-uri USB 3.0, 2 port-uri USB 2.0, 1 port HDMI și 1 port de rețea. Conexiunea la internet se poate face prin Wi-Fi  sau cablu. Modelul poate comunica și prin tehnologie Bluetooth 4.0.

În ceea ce privește autonomia, laptopul are o baterie Li Polymer cu 3 celule care oferă o autonomie de lucru de până la 4 ore.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design plăcut,
  • procesor Intel Core i5, Haswell
  • placă video dedicată,
  • Full HD,
  • diagonala de 17,3 inch
  • HDD de 1TB

Contra:

  • mi-ar fi plăcut să fie mai ușor

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 9.3
Conectivitate - 9.3
Performanțe - 9.4

9.3

O alegere puternică

Acer Aspire V Nitro VN7-791G-526Q este un laptop puternic, ce ți se va potrivi în cazul în care activitatea ta presupune o grafică solicitantă sau programe pe măsură.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.