Acer Aspire V Nitro Black Edition VN7-791G-70TB – laptopul pentru gaming

Dacă îți dorești un laptop special pentru gaming, care să îți ofere o performanță la fel de bună ca a unui sistem desktop, atunci merită să arunci o privire asupra modelului Acer Aspire V Nitro Black Edition VN7-791G-70TB. Acesta ar putea face gelos orice gamer, îmbinând perfect dotările grafice și cele tehnice. Poate fi găsit în magazine la prețul de  aproximativ 5399 lei (verifică preț actualizat). Modelul este unul foarte performant și potrivit pentru gameri, iar prețul este unul bun. Punctul ceva mai slab este reprezentat de autonomia de lucru destul de mică, fiind necesar să fie conectat la priză destul de des.

Laptopul poate fi găsit și în oferta magazinului Flanco.

Designul este unul compact și foarte modern.  Acesta are linii elegante, unghiuri ascuțite și în ciuda dotărilor performante își păstrează un aspect perfect slim. Carcasa este în totalitate neagră și alcătuită dintr-o combinație foarte reușită de aluminiu și plastic de cea mai bună calitate. Dimensiunile sunt de 423 x 25.4 x 293 mm. Tastatura include și partea numerică și este foarte ergonomică, oferind o experiență confortabilă la tastarea îndelungată. În același timp, tastatura este iluminată astfel încât să poți lucra fără probleme chiar și în spații mai întunecate. Touchpad-ul este ultra sensibil la atingere și foarte precis.

Poze cu laptopul Acer Aspire V Nitro Black Edition VN7-791G-70TB

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Display-ul este de tip Full HD non-glare și are o diagonală de 17.3 inch, fiind unul generos. Rezoluția este de 1920 x 1080 de pixeli. Vizibilitatea este una ridicată, iar imaginile au o calitate superioară, fiind extrem de realiste și detaliate. Display-ul beneficiază de tehnologia IPS, aceasta contribuind și ea la redarea calitativă a imaginilor.

Dotările continuă cu un procesor Intel Core i7 cu o frecvență de 2.5 Ghz. Datorită tehnologiei Intel Turbo Boost 2.0, sistemul de operare este ajutat atunci când are nevoie de o putere suplimentară. Acest lucru este posibil datorită redistribuirii puterii nucleelor de pe procesor. Frecvența procesorului poate ajunge astfel până la 3.5 Ghz.

Pentru a completa configurația mai sunt disponibile o placă video dedicată NVIDIA GeForce GTX 860M cu o memorie video DDR3 de 2 GB. Memoria RAM este de 16 GB. Configurația este una impresionantă și permite rularea chiar și a celor mai noi jocuri și programe de prelucrare grafică.

Capacitatea de stocare a HDD-ului este de 1 TB, iar cea SSD este de 256 GB. Există astfel spațiu mai mult decât suficient pentru jocuri, filme, muzică, programe etc. Modelul vine cu sistemul de operare Windows 8.1 gata instalat.

La nivel multimedia, Acer Aspire V Nitro Black Edition VN7-791G-70TB se remarcă prin calitatea superioară a celor 4 difuzoare stereo integrate. Sistemul audio este asigurat de tehnologia Dolby Digital Plus. Mai este disponibilă o cameră Web HD de 720 p cu microfon integrat care permite desfășurarea apelurilor Skype la o calitate superioară. Datorită tehnologiei Acer Crystal Eye HD imaginile sunt foarte clare, utilizatorul având posibilitatea să se bucure de imaginea celor dragi. Nu în ultimul rând, modelul mai dispune de o unitate optică DVD RW și un cititor de carduri SD.

La nivelul conectivității, laptopul beneficiază de 2 port-uri USB 3.0, 2 port-uri USB 2.0, 1 port HDMI și 1 port de rețea. Conexiunea la internet se poate face prin Wi-Fi  sau cablu și există și tehnologie Bluetooth 4.0. În ceea ce privește autonomia, laptopul are o baterie Li Polymer cu 3 celule care oferă o autonomie de lucru de până la 4 ore.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design elegant,
  • procesor Intel Core i7, Haswell,
  • Full HD,
  • diagonala de 17,3 inch,
  • 16 GB RAM,
  • HDD de 1 TB + SSD de 256 GB,
  • placă video dedicată

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Conectivitate
Performanțe

Acer Aspire V Nitro Black Edition VN7-791G-70TB este o alegere potrivită pentru iubitorii de jocuri, dar poate fi utilizat cu succes și în activitățile de zi cu zi.

User Rating: 3.08 ( 2 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.