Acer Aspire V Nitro Black Edition VN7-591G-77BA – un laptop cu design elegant

În ziua de astăzi, laptopul este unul dintre acele dispozitive care pare să fie indispensabil. Fie că este utilizat pentru serviciu la birou ori pentru activităţile fiecăruia de recreere, este nevoie ca acesta să corespundă cerinţelor noastre. Dacă doreşti să fii în pas cu tehnologia, să ai un laptop performant ce răspunde mai multor cerinţe în acelaşi timp, dar este şi sofisticat ca design, atunci Acer Aspire V Nitro Black Edition VN7-591G-77BA ar putea fi alegerea ce le înglobează pe toate. Este necesar să mai știi că prețul unui asemenea model este de aproximativ 4799 lei (verifică preț actualizat), un preţ relativ mare, însă, după cum am văzut, dispune şi de cele mai noi tehnologii în domeniu. Are o baterie pe 3 celule Li Polymer şi ca sistem de operare dispune de Linux, însă recomandat ar fi să instalezi un Windows.

Designul său impresionant este dat de liniile elegante ale carcasei, de profilul subţire şi, nu în ultimul rând, de combinaţia de plastic negru impunător şi metal de cea mai bună calitate. Totodată, te va impresiona şi tastatura silenţioasă iluminată cu un roşu strălucitor, fapt ce va ajuta la tastarea exactă chiar şi pe timp de vizibilitate redusă a diferitelor comenzi. Trebuie să mai cunoaşteţi şi faptul că în partea dreaptă are şi o tastatură numerică la fel de silenţioasă şi iluminată ca cea standard. Touchpad-ul cu suport pentru gesturi multiple îţi va uşura utilizarea laptopului, aşa încât aproape că vei uita de mouse.

Poze cu laptopul

Acer Aspire V Nitro Black Edition VN7-591G-77BA

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Display-ul LCD LED cu diagonala de 15.6 inch şi rezoluţia de 1920 x 1080 pixeli ne va oferi imagini de înaltă calitate, Full HD. De asemenea, pentru o vizionare ca la cinema, display-ul are şi caracteristica specială Acer ComfyView care face diferenţa faţă de principalii competitori. De menţionat este şi faptul că acest model de la Acer are o greutate de doar 2.4 kg, astfel că vom putea să îl transportăm cu uşurinţă în vacanţe sau la serviciu.

Performanţele sale îl recomandă ca un device de calitate. În primul rând, este vorba de procesorul de generaţia a 4-a Intel CoreTM i7 4720HQ cu patru nuclee ce răspunde rapid şi corect la comenzile primite. Frecvenţa acestuia este de la 2600 MHz până la 3600 MHz, variind datorită tehnologiei Turbo Boost ce permite nucleelor să ruleze la o frecvenţă superioară în funcţie de sarcinile la care este supus. Este activat doar atunci când sistemul de operare solicită un nivel de performanţă mai mare al procesorului datorită aplicaţiilor pe care le rulează.

Capacitatea de memorie de tip DDR3 de 8 GB este suficientă pentru caracteristicile laptopului, însă şi pentru mai multă performanţă se poate mări cu ajutorul celui de-al doilea slot avut la dispoziţie. Pentru a stoca informaţiile ce vă sunt necesare vine echipat cu un SSHD generos de 1 TB. Placa video dedicată are o memorie de 2048 MB şi aparţine producătorului NVIDIA, seria GeForce GTX 960M. Aceasta va oferi performanţe puternice şi experienţe uimitoare în jocuri.

Pe partea de multimedia, are o cameră web cu tehnologia Crystal Eye HD cu care ne-a obişnuit producătorul Acer, boxe stereo, microfon integrat şi cititor de carduri. Chiar dacă nu dispune de unitate optică, ne pune la dispoziţie 3 USB 3.0 pentru a copia sau transmite datele necesare. Mai este dotat cu un port HDMI, un RJ-45 şi o ieşire audio. În ceea ce priveşte partea de comunicaţii, beneficiem de Bluetooth 4.0, dar şi de wireless 802.11 ac.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • Procesor puternic
  • Memorie RAM mai mult decât suficientă,
  • Rezoluție Full HD,
  • Capacitatea de stocare hibridă, care asigură şi spaţiu suficient şi viteză

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest 1produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 9.2
Conectivitate - 9.1
Performanțe - 9.2

9.2

O alegere puternică

Acer Aspire V Nitro Black Edition VN7-591G-77BA este un laptop puternic, ideal pentru programele solicitante, dar și pentru clipele de relaxare.

Vezi detalii
User Rating: 4.35 ( 1 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.