Acer Aspire V Nitro Black Edition VN7-591G-74BM – laptopul portabil de gaming

Gaming-ul este o activitate de care ai vrea să te bucuri prelungit și pe care să o desfășori într-un mod cât mai confortabil. În ciuda superiorității sistemelor desktop, laptopurile de gaming devin din ce în ce mai atractive și mizează pe atu-ul portabilității. Un astfel de model este și Acer Aspire V Nitro Black Edition VN7-591G-74BM. Poate fi găsit în magazine la prețul de  aproximativ 5000 lei (verifică preț actualizat), iar ratele pentru acesta încep de la 170 de lei. Modelul se remarcă prin configurația foarte performantă încorporată într-un design slim, compact. Sistemul audio este de calitate, iar autonomia este foarte bună.  Alegerea este un potrivită pentru un gamer care dorește portabilitate și libertate de mișcare.

Laptopul poate fi găsit și în oferta magazinului Flanco.

Designul acestuia este unul care inspiră energie. Unghiurile sunt ascuțite, în timp ce liniile își păstrează un aspect elegant și slim. Carcasa este în totalitate neagră și alcătuită dintr-o combinație contrastantă de aluminiu și plastic. Dimensiunile sunt de 389.6 x 23.9 x 257.5 mm, fiind printre cele mai reduse pentru un model de gaming. Greutatea este de doar 2.4 kg. Balamalele sunt metalice, oferind o rezistență superioară. Întreaga parte din spate este alcătuită din metal și este argintie. Tastatura include și partea numerică și este foarte confortabilă. Pentru un aspect aparte, tastatura este iluminată cu roșu. Touchpad-ul este ultra sensibil la atingere și foarte precis.

Poze cu laptopul Acer Aspire V Nitro Black Edition VN7-591G-74BM

Acer Aspire V Nitro Black Edition VN7-591G-74BM

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Display-ul este de tip Full HD și are o diagonală de 15.6 inch. Rezoluția este de 1920 x 1080 de pixeli. Este anti-glare, așa că nu reflectă și oferă o vizibilitate bună chiar și în afara casei.

Dotările de până acum devin cu atât mai impresionante datorită performanței ridicate. Astfel, modelul este unul dintre cele mai compacte. Configurația începe cu un procesor Intel Core i7 cu o frecvență de 2.5 Ghz care poate face boost până la 3.5 Ghz pentru a evita suprasolicitarea din tipul sesiunilor de joc. Configurația este completată de o placă video dedicată NVIDIA GeForce GTX 860M și o memorie RAM de 8 GB DDR3 ce poate fi extinsă. Performanța este astfel una foarte bună, comparabilă cu cea a unui sistem desktop. Vei putea rula fără probleme orice tip de joc.

Capacitatea de stocare a HDD-ului este de 1 TB, iar cea SSD este de 8 GB. Ai la dispoziție astfel spațiu suficient, iar transferul și viteza de lucru sunt ridicate. Modelul vine cu sistemul de operare Windows 8.1 gata instalat.

La nivel multimedia se remarcă în primul rând calitatea sunetului, acesta completând perfect experiența video. Sistemul audio este asigurat de tehnologia Dolby Digital Plus. Mai sunt disponibile o cameră Web HD de 720 p pentru apelurile Skype și un cititor de carduri.

Port-urile sunt cele minimale, fiind disponibile 3 port-uri USB 3.0, 1 port HDMI și 1 port de rețea. Conexiunea la internet se poate face prin Wi-Fi  sau cablu și există și tehnologie Bluetooth 4.0. Modelul nu dispune de o unitate optică DVD RW sau de alt tip.

În ceea ce privește autonomia, Acer Aspire V Nitro Black Edition VN7-591G-74BM are o baterie Li Polymer cu 3 celule care oferă o autonomie de până la 4 ore.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design elegant,
  • procesorul este un Intel Core i7, Haswell,
  • HDD de 1 TB,
  • placă video dedicată,
  • Full HD

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-review.ro

Design - 9.5
Conectivitate - 9.4
Performanțe - 9.6

9.5

Bun de luat acasă

Acer Aspire V Nitro Black Edition VN7-591G-74BM este un laptop puternic, pe care îl vei găsi la un preț destul de decent.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.