Acer Aspire V Nitro Black Edition VN7-591G-703V – laptopul slim pentru gaming

Acer Aspire V Nitro Black Edition VN7-591G-703V este laptopul de gaming care face trecerea de la designul rigid sau extravagant întâlnit adesea pentru această categorie la cel slim și elegant. Poate fi găsit în magazine la prețul de aproximativ 6999 lei (verifică preț actualizat). Ratele pentru acesta pornesc din jurul sumei de 180 de lei. Având în vedere dotările păstrate la cel mai înalt nivel pe multe dintre componente, prețul este unul bun. Punctele forte ale modelului sunt performanța ridicată susținută de procesorul Intel Core i7, memoria RAM suficientă și placa grafică avansată NVIDIA, ecranul 4K, sunetul de calitate și capacitatea mare de stocare. De asemenea, designul este unul portabil și foarte atractiv. Punctul în minus este reprezentat de autonomia ce putea fi îmbunătățită.

Designul este caracterizat de profilul foarte subțire și dimensiunile totale de 389.6 x 23.9 x 257.5 mm. Laptopul este în același timp ușor pentru un model de gaming, cântărind doar 2.4 kg. Pentru a păstra un aer specific gaming-ului, a fost păstrat un profil ușor ascuțit, iar zona din partea balamalelor a fost prevăzută cu accente metalice argintii. Carcasa este alcătuită predominant din plastic. Tastatura este completă, având inclusă și partea numerică suplimentară. Tastele sunt iluminate cu roșu și sunt foarte plate. Touchpad-ul este dotat cu suport multi-touch.

Poze cu laptopul

Acer Aspire V Nitro Black Edition VN7-591G-703V

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Ecranul este de tip non-glare și are o diagonală de 15.6 inch. Imaginile redate au o rezoluție 4K, calitatea cea mai înaltă de la momentul actual. Imaginile au o rezoluție de 3840 x 2160 de pixeli.

Seria numită Nitro sugerează pe bună dreptate o creștere semnificativă a performanței. Astfel, modelul este dotat cu un procesor Intel Core i7 cu arhitectură Haswell, folosit și în cazul sistemelor desktop.  Acesta are o putere de 2.6 Ghz și poate face boost până la 3.6 Ghz pentru a evita suprasolicitarea sistemului. Memoria RAM este de 12 GB DDR3 și poate fi extinsă până la 16 GB. Placa video este de tip NVIDIA GeForce GTX 960M, dotările atingând astfel nivelul cel mai înalt. Vei putea să rulezi fără probleme cele mai noi jocuri, programe de prelucrare grafică avansată etc.

Sunetul poate oferi de multe ori un avantaj de joc, așa că modelul a fost dotat cu un sistem audio HD la baza căruia se află tehnologia Dolby Digital Theatre. Sunetul este puternic, clar și bogat, completând perfect experiența video.

La nivel multimedia mai sunt disponibile o cameră web HD și un cititor de carduri. Modelul nu este dotat cu o unitate optică DVD RW sau de alt tip.

Capacitatea de stocare este de 1 TB HDD și 128 GB SSD. Laptopul este livrat cu sistemul de operare Windows 8.1 gata instalat.

Partea conectorilor nu este cea mai generoasă.  Vei găsi 3 port-uri USB 3.0, 1 port HDMI și unul de rețea. Pentru transferul de date fără cablu poți folosi tehnologia Bluetooth 4.0. Conexiunea la internet se poate realiza prin cablu sau wireless.

Autonomia este susținută de o baterie Li Polymer cu 3 celule. Acest nivel ar fi putut fi îmbunătățit ceva mai mult.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design atrăgător,
  • procesor Intel Core i7, Haswell,
  • rezoluție UHD,
  • 12 GB de RAM,
  • HDD de 1 TB + SSD de 128 GB,

Contra:

  • prețul este destul de piperat

Aici găsești mai multe informații despre acest 1produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 9.8
Conectivitate - 9.7
Performanțe - 9.7

9.7

O alegere puternică

Acer Aspire V Nitro Black Edition VN7-591G-703V este un laptop cu un design interesant, ce atrage îndeosebi prin configurația puternică.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.