Acer Aspire TMP236-M-33P7 – potrivit pentru activitățile office

Îți dorești un laptop cu o configurație medie, pentru activitățile de zi cu zi? În cazul acesta îți propun modelul Acer Aspire TMP236-M-33P7. Are un preț de aproximativ 1983 lei(verifică preț actualizat), dar poate fi achiziționat și în rate lunare de 110 lei.

Laptop are un design plăcut, carcasa realizată dintr-un material textil din in negru evidențiază discret logo-ul producătorului. Materialul conferă un aspect rafinat, dar și un plus de eleganță, pe lângă funcționalitate. Un avantaj ar fi acela că oferă o rezistență mai mare la zgârieturi.De îndată ce îi ridici clapeta, te întâmpină o tastatură de tip chiclet, ce îți asigură o tastare plăcută și eficientă. Laptopul cântărește numai 1,5 kg, ceea ce înseamnă că avem de-a face cu un notebook portabil, ușor de transportat atât în călătorii lungi, cât și în cadrul ședințelor sau a întâlnirilor. Vine echipat corspunzător, pentru a face față  standardelor audio și vizuale înalte, astfel încât să poți utiliza Skype în afaceri.

Poze cu laptopul Acer Aspire TMP236-M-33P7

Acer Aspire TMP236-M-33P7

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Mai mult de atât, TravelMate P2 vine echipat cu un suport tactil foarte precis, astfel încât vei putea lucra mult mai eficient. Prin FaceLogin te vei putea conecta mai rapid la laptopul tău.

În ceea ce privește specificațiile sale, laptopul este antrenat la interior de un procesor Intel Core i3, 5005U, ce este realizat pe tehnologia de 14 nm. Procesorul este tactat la 2 GHz și are un cache de 3072 KB.

Memoria RAM este de 4 GB DDR3 și ocupă unul din cele două sloturi disponibile. Capacitatea maximă suportată de acest laptop este de 16 GB, oferind posibilitatea unui upgrade, în funcție de nevoile utilizatorului. Hard disk-ul este de tip SSD și are o capacitate de 128 GB. Cu siguranță vei avea nevoie de ceva mai mult spațiu, astfel că ar fi bine să te orientezi și către un hdd extern.

Placa video integrată este un model Intel HD Graphics 5500, ce recomandă utilizarea laptopului pentru activități office și multimedia. În ceea ce privește gamingul, ți-aș recomanda să te orientezi către un laptop cu placă video dedicată.

Disply-ul Anti-Glare(Mat) este de 13,3 inch și oferă o rezoluție Full HD, de 1920 x 1080 pixeli, ceea ce înseamnă claritate și imagini detaliate.

La capitolul conectivitate, laptopul vine cu o cameră WEB Acer Crystal Eye HD( te va ajuta să porți coversații mai plăcute), cititor de carduri SD, un port HDMI, un port USB 2.0, un port USB 3.0, o ieșire audio și bluetooth. Sonorizarea este susținută de tehnologia High Definition Audio, ce asigură un sunet clar, vibrant.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • preț accesibil,
  • tastatură chiclet,
  • rezoluție Full HD,
  • cântărește numai 1,5 kg,
  • SSD de 128 GB

Contra:

  • mi-ar fi plăcut să aibă mai multe porturi USB 3.0

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Vrdictul Gadget-Review.ro

Design - 9
Conectivitate - 8.3
Performanțe - 8.2

8.5

O alegere inspirată

Acer Aspire TMP236-M-33P7 este un laptop cu o configurație medie, potrivit pentru activitățile office și multimedia, și mai puțin indicat pentru gaming.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.