Acer Aspire R3-131T-P46R – laptopul convertibil gata de distracție

În momentul de față, atunci când alegi un laptop, un aspect de luat în considerare este și locul și timpul în care ai nevoie să îl folosești. În oferta producătorilor și-au făcut astfel apariția o serie întreagă de modele ultra portabile și mai nou convertibile, ideale pentru persoanele aflate în continuă mișcare pe parcursul zilei. Acer Aspire R3-131T-P46R este un laptop convertibil cu o configurație light, potrivit pentru cei care au nevoie să rămână conectați peste zi. Are un preț de aproximativ 2149 lei (verifică preț actualizat), acesta fiind un laptop convertibil ideal pentru cei care vor un dispozitiv 2 în 1 pentru a-i însoți pe parcursul zilei.

Modelul are un design aparte, care strigă “distracție” de la prima vedere. Acest lucru se datorează în mare parte carcasei disponibile pe albastru la exterior și dimensiunilor foarte compacte. Interiorul a rămas negru, creând un efect vizual foarte plăcut. Laptopul are dimensiunile de 298 x 20.9 x 211 mm, profilul său fiind unul slim. În plus, acesta cântărește doar 1.58 kg, fiind foarte ușor de transportat. Carcasa este alcătuită dintr-un plastic mat, capacul fiind prevăzut suplimentar cu o textură, astfel încât să fie plăcut la atingere și să nu păstreze amprentele. Partea cea mai atractivă a designului este flexibilitatea ridicată, astfel că laptopul are patru moduri de utilizare, respectiv notebook, afișaj, pliere sau Pad, iar modurile de utilizare corespund unei rotiri la 360 de grade a ecranului. Pentru protecția la schimbarea modurilor de utilizare și la transportul de peste zi, ecranul este prevăzut cu un strat de sticlă Corning Gorilla.

Poze cu laptopul

Acer Aspire R3-131T-P46R

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

La nivel tehnic, laptopul păstrează o performanță medie, fiind potrivit pentru sarcini cotidiene, dar nu și pentru lucrul mai intens sau gaming. Modelul beneficiază de un procesor Intel Celeron Quad Core de 1.6 GHz care poate face boost până la 2 GHz atunci când sistemul de operare este suprasolicitat, acesta asigurând o rulare fluidă a aplicațiilor și programelor standard. Configurația mai cuprinde o placă grafică integrată Intel HD Graphics și o memorie RAM de 4 GB. Cu alte cuvinte, poți urmări filme și reda muzică, poți juca jocuri online și în aplicații, poți naviga pe internet, posta pe rețelele de socializare sau lucra în documente Office.

Modelul are o capacitate de stocare pe HDD de 500 GB și vine însoțit de sistemul de operare Windows 8.1. La nivel multimedia vei găsi un sunet de calitate susținut de tehnologia Acer TrueHarmony, o cameră web HD pentru apeluri pe Skype și un cititor de carduri SD. Modelul nu este prevăzut cu niciun fel de unitate optică.

Autonomia este susținută de o baterie Li Polymer cu 4 celule și ajunge până la 8 ore de stand-by. Autonomia susține astfel foarte bine aspectul portabil, oferind posibilitatea de a lucra sau rămâne conectat la mail și rețelele de socializare pentru multe ore.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design convertibil și portabil
  • configurație bună pentru sarcini cotidiene superioare unei tablete
  • autonomie suficientă pentru un dispozitiv portabil

Contra:

  • procesorul nu este puternic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 8.4
Conectivitate - 8.1
Performanțe - 8

8.2

O alegere versatilă

Acer Aspire R3-131T-P46R este un laptop elegant, versatil și portabil, potrivit pentru activități uzuale, fără prea multe pretenții.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.