Acer Aspire R3-131T-C766 – laptopul foarte prietenos

Acer Aspire R3-131T-C766 este un laptop jucăuș care va deveni rapid companionul tău pentru întreaga zi. Modelul este convertibil și portabil, așa că are o construcție flexibilă care permite utilizarea din orice loc. Are un preț de aproximativ 1899 lei (verifică preț actualizat), fiind un model destul de atractiv pentru tinerii în căutarea unui dispozitiv convertibil la preț bun.

La nivelul designului se remarcă, înainte de toate, contrastul dintre exterior și interior, respectiv dintre albul care acoperă carcasa la exterior și negrul din interior. Construcția din plastic face modelul destul de ușor, acesta cântărind doar 1.58 kg. Plasticul de pe capac este mat și texturat, așa că nu păstrează amprentele. Modelul este foarte compact, măsurând doar 298 x 20.9 x 211 mm. Acesta se adaptează oricărui moment al zilei și oricărui spațiu, fiind prevăzut cu patru moduri de utilizare.

Poze cu laptopul

Acer Aspire R3-131T-C766

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Există astfel utilizarea clasică de notebook, cea de afișaj, cea de pliere sau cea de Pad. Pentru a proteja ecranul în fața schimbărilor modurilor de utilizare și în fața purtării laptopului pe întreg parcursul zilei, acesta este prevăzut cu un sistem de protecție Corning Gorilla. Sistemul din sticlă oferă protecție împotriva zgârieturilor, loviturilor, căzăturilor etc. Tastatura este ergonomică și are un control foarte bun, iar touchpad-ul este destul de mare și oferă un control precis.

Ecranul are o diagonală de 11.6 inch și este de tip multitouch, așa că poate fi folosit și pe post de tabletă, iar imaginile sunt redate la o rezoluție HD de 1366 x 768 pixeli. Tehnologia Zero Air Gap îmbunătățește contrastul și claritatea, astfel încât vizibilitatea să fie mereu optimă.

La nivelul configurației, laptopul este adaptat pentru o utilizare cotidiană, fără a atinge însă un nivel ridicat de performanță. Acesta este dotat cu un procesor Intel Celeron Quad Core de 1.6 GHz care poate face boost până la 2 GHz, o placă grafică integrată Intel HD Graphics și o memorie RAM de 4 GB. Vei putea astfel să desfășori cu brio activități standard precum navigarea pe internet, verificarea email-ului, editarea de documente pentru birou sau cursuri, vizionarea de filme etc.

Modelul are o capacitate de stocare pe HDD de 500 GB, având suficient spațiu pentru conținut de orice fel. Sistemul de operare Windows 8.1 este deja instalat, așa că nu rămâne decât să te apuci de lucru, postat sau de joacă.

La nivel multimedia, laptopul este dotat cu difuzoare cu funcție de auto-inversare care optimizează sunetul pentru orice mod de utilizare, în timp ce tehnologia Acer TrueHarmony asigură un sunet clar și bogat. Modelul mai beneficiază de o cameră web HD și un cititor de carduri SD, însă nu există niciun fel de unitate optică.

În ceea ce privește autonomia, laptopul este dotat cu o baterie Li Polymer cu 4 celule care oferă o autonomie de până la 8 ore.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design foarte interesant
  • configurație decentă pentru utilizarea de peste zi
  • autonomie bună

Contra:

  • rezoluția nu este Full HD

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 8.9
Conectivitate - 8.1
Performanțe - 7.3

8.1

O alegere versatilă

Acer Aspire R3-131T-C766 este un laptop ideal pentru studenți și tineri care sunt gata de mișcare și vor să rămână conectați pe întreg parcursul zilei.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.