Acer Aspire R3-131T-C1R2 – laptopul 2 în 1 prietenos

Dacă mulți dintre producători au ales să mizeze pe un design elegant cu aspect business pentru modelele de laptop 2 în 1, în cazul seriei R3 Acer aduce în prim plan joaca și divertismentul. Acer Aspire R3-131T-C1R2 este unul dintre modelele cele mai jucăușe ale seriei, fiind prevăzut cu un design mobil ce pare creat special pentru publicul tânăr. La un preț de aproximativ 1679 lei(verifică preț actualizat), dispozitivul este ultra-portabil și are un design jucăuș care se va face remarcat în fața multitudinii de modele construite standard, cu aspect asemănător între ele.  Modelul este un laptop convertibil de performanță de nivel entry, ideal pentru utilizatorii tineri care doresc să îmbine utilizarea de notebook cu cea de tabletă pe parcursul zilei, astfel încât să se adapteze mai bine mediilor diverse în care se află.

Designul convertibil este cel care atrage atenția în primul rând atunci când te uiți la laptop. Ecranul se poate roti la 360 grade, oferind o experiență de utilizare dinamică și adaptabilă la orice mediu. Poți astfel să schimbi aspectul dispozitivului pentru a răspunde mai bine nevoilor tale. Cele patru moduri standard de utilizare sunt notebook, afișaj, pliere sau pad. Laptopul poate fi folosit astfel ca atare sau drept tabletă. Fiind adaptat pentru utilizatori aflați mereu în mișcare, laptopul 2 în 1 este pregătit pentru a face față provocărilor aduse de fiecare tip de mediu. Ecranul beneficiază de protecție Corning Gorilla, fiind rezistent la deteriorări și zgârieturi.

Poze cu laptopul

Acer Aspire R3-131T-C1R2

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Modelul are dimensiunile de 298 x 20.9 x 211 mm și o greutate de 1.58 kg, fiind foarte ușor de transportat, iar în ceea ce privește carcasa, aceasta este disponibilă pe un albastru deschis foarte atractiv.

Ecranul are diagonala de 11.6 inch și este de tip multi-touch. Imaginile sunt redate la rezoluția de 1366 x 768 pixeli, având o calitate standard. Funcțiile touch se mișcă destul de bine, remarcându-se faptul că ecranul este dotat cu tehnologia Acer BluelightShield care contribuie la reducerea oboselii oculare.

La nivelul configurației tehnice vei găsi un procesor Intel Celeron Quad Core de 1.6 GHz cu posibilitatea de boost până la 2 GHz, o memorie RAM de 2 GB și o placă video integrată Intel HD Graphics. Performanța nu este cea mai ridicată, dar este în schimb potrivită pentru activitățile de zi cu zi desfășurate în mișcare. Dispozitivul te poate ajuta să lucrezi în documente Office, să navighezi rapid pe internet sau să vizionezi filme folosind modul preferat de fixare a ecranului.

Capacitatea de stocare este de 32 GB eMMC. Modelul vine cu sistemul de operare Windows 8.1 gata instalat. La nivel multimedia, dispozitivul este dotat cu difuzoare stereo ce beneficiază de tehnologia TrueHarmony,  o cameră web HD și un cititor de carduri SD, însă nu există niciun fel de unitate optică.

Laptopul convertibil se mai remarcă printr-o autonomie extinsă, susținută de o baterie Li Polymer cu 4 celule. Aceasta ajunge până la 8 ore.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design convertibil
  • ecran multi-touch
  • performanță bună pentru activități cotidiene

Contra:

  • capacitatea de stocare este destul de mică

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 8.2
Conectivitate - 7.5
Performanțe - 7.7

7.8

O alegere accesibilă

Acer Aspire R3-131T-C1R2 este un laptop cu o configurație entry-level, ce poate fi utilizat și ca tabletă în clipele de relaxare.

Vezi detalii
User Rating: 3.55 ( 1 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.