Acer Aspire R3-131T-C1KX – notebook-ul pentru productivitate mobilă

Mulți dintre noi ne deplasăm foarte mult pe parcursul zilei și avem job-uri care nu mai presupun prezența fizică într-un birou pentru 8 ore. Asta înseamnă că munca noastră se transpune pe dispozitivele portabile, acestea oferindu-ne posibilitatea de a lucra de oriunde. În aceeași situație se găsesc și tinerii care au nevoie de un dispozitiv potrivit atât pentru cursuri, cât și pentru divertisment, pe care să îl folosească la școală, în parc sau acasă. Pentru aceste categorii de clienți, Acer a lansat o serie de notebook-uri convertibile ultra portabile disponibile la un preț foarte bun, iar Acer Aspire R3-131T-C1KX este unul dintre cele mai accesibile modele ale seriei. Are prețul de aproximativ 1649 lei (verifică preț actualizat), acesta fiind un notebook potrivit pentru cei interesați de o productivitate mobilă, însă în sarcini simple, ce țin de navigarea online și folosirea programelor standard de editare a documentelor sau pentru vizionarea multimedia.

Acesta are un design foarte atractiv, care impresionează atât prin mobilitate cât și prin aspectul modern. În ceea ce privește mobilitatea, designul se adaptează oricărui loc în care te afli, ecranul rotindu-se la 360 de grade și putând sta în orice poziție dorești. Vei putea astfel să folosești dispozitivul în varianta clasică atunci când ai de scris și o masă la dispoziție, pe post de ramă foto atunci când vrei să urmărești conținut multimedia sau pe post de tabletă atunci când ești în mijloacele de transport în comun sau când vrei să ai un control mai rapid folosind comenzile touch.

Poze cu laptopul

Acer Aspire R3-131T-C1KX

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Modelul are dimensiunile de 298 x 20.9 x 211 mm și o greutate de 1.58 kg, fiind foarte ușor de transportat. Construcția din plastic inspiră o rezistență destul de bună, iar ecranul este prevăzut cu un strat de sticlă Corning Gorilla, așa că beneficiază de protecție împotriva zgârieturilor. Modelul are un design alcătuit cromatic din contraste, carcasa fiind albă la exterior și neagră în interior.

Ecranul are diagonala de 11.6 inch și oferă o vizibilitate bună în oricare dintre modurile de utilizare. Imaginile sunt redate la rezoluția de 1366 x 768 pixeli, iar în plus ecranul este dotat cu tehnologia Acer BluelightShield care contribuie la reducerea oboselii oculare, experiența fiind astfel foarte plăcută.

La nivelul configurației tehnice, modelul este unul dintre cele mai simple din serie. Astfel, acesta este dotat cu un procesor Intel Celeron Quad Core de 1.6 GHz cu posibilitatea de boost până la 2 GHz, o placă video integrată Intel HD Graphics și o memorie RAM de 2 GB. Performanța este astfel una potrivită pentru activități simple, de tipul navigării web, vizionării de filme, lucrului în documente Office sau jocului online.

Capacitatea de stocare este de 32 GB eMMC, iar modelul vine cu sistemul de operare Windows 8.1 gata instalat.

La nivel multimedia, notebook-ul este dotat cu difuzoare stereo care asigură un sunet de calitate, o cameră web HD și un cititor de carduri SD, însă nu există niciun fel de unitate optică. Autonomia este foarte bună, fiind susținută de o baterie Li Polymer cu 4 celule și ajungând până la 8 ore.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design convertibil atractiv
  • ecran cu Gorilla Glass
  • autonomie bună

Contra:

  • memorie RAM de doar 2 GB

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 8.4
Conectivitate - 8
Performanțe - 7.5

8

O alegere accesibilă

Acer Aspire R3-131T-C1KX este un laptop versatil, cu o configurație potrivită pentru o activitate mai puțin solicitantă.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.