Acer Aspire R3-131T-C111 – ultrabook-ul convertibil jucăuș

Dacă îți dorești un dispozitiv mobil pentru lucru și divertisment, un ultrabook convertibil reprezintă cea mai bună soluție. Acer Aspire R3-131T-C111 este un model convertibil disponibil la un preț foarte bun, care merită toată atenția. Are prețul de aproximativ 1929 lei (verifică preț actualizat). Modelul este un ultrabook convertibil atractiv, ideal pentru cei care își doresc un dispozitiv 2 în 1.  Acesta oferă o performanță superioară atunci când este utilizat ca un ultrabook, iar suportul touch crește gradul de divertisment și viteza de acțiune atunci când te afli în mișcare. Designul ultra portabil și modalitățile multiple de poziționare vor transforma dispozitivul într-un adevărat însoțitor pe care îl vei vrea mereu cu tine.

Ultrabook-ul are un design foarte prietenos, care te invită parcă să porți dispozitivul cu tine pe parcursul întregii zile. Carcasa este disponibilă într-o combinație plăcută de negru și albastru și este alcătuită din plastic. Designul este ultra portabil și în același timp rezistent, așa că va face față foarte bine transportului. Pentru a se potrivi oricărui moment al zilei și diferitelor poziții în care te afli, modelul este dotat cu un ecran ce se poate roti la 360 de grade. Prin urmare, vei putea folosi dispozitivul pe post de tabletă cu ecranul lipit de spatele carcasei, în poziția clasică de laptop, precum și în poziția unei rame foto sau de carte. Ultrabook-ul are dimensiunile de 298 x 20.9 x 211 mm și o greutate de 1.58 kg.

Poze cu laptopul

Acer Aspire R3-131T-C111

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Ecranul are diagonala de 11.6 inch și este dotat cu un strat de protecție Corning Gorilla, având o protecție ridicată împotriva zgârieturilor. De asemenea, ecranul beneficiază de funcții multitouch și poate fi folosit complet tactil. Imaginile sunt redate la rezoluția de 1366 x 768 pixeli, iar în cazul în care ai de lucru pentru sesiuni prelungite, tehnologia Acer BluelightShield va avea grijă de ochii tăi, reducând oboseala.

La nivelul performanței, ultrabook-ul îți oferă suport pentru o serie întreagă de activități dintre cele mai diverse. Configurația include un procesor Intel Celeron Quad Core de 1.6 GHz cu posibilitatea de boost până la 2 GHz, o placă video integrată Intel HD Graphics și o memorie RAM de 4 GB. Vei putea astfel să lucrezi în diverse documente, să urmărești conținut video, să navighezi pe web sau să te joci în aplicații folosind funcțiile touch. Capacitatea de stocare este de 500 GB, având la dispoziție suficient spațiu pentru jocuri, filme, programe etc.

Modelul vine cu sistemul de operare Windows 8.1 gata instalat. La nivel multimedia, notebook-ul beneficiază de difuzoare stereo, o cameră web HD și un cititor de carduri SD, însă nu există niciun fel de unitate optică.

Autonomia este foarte bună, fiind susținută de o baterie Li Polymer cu 4 celule și 3270 mAh. Bateria îți oferă posibilitatea de lucru sau de joc prelungit, putând avea sesiuni de 3-4 ore fără a fi nevoie de conectarea la priză.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design convertibil pe albastru
  • portabilitate ridicată
  • ecran multitouch cu Gorilla Glass
  • configurație decentă pentru sarcini simple
  • autonomie bună

Contra:

  • procesorul putea fi ceva mai puternic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 8.3
Conectivitate - 8.3
Performanțe - 8.3

8.3

O alegere accesibilă

Acer Aspire R3-131T-C111 este un device ce poate fi utilizat atât ca și laptop, cât și ca tabletă, pentru activitățile de zi cu zi mai puțin solicitante.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.