Acer Aspire ES1-512-C8HG – laptopul ieftin pentru navigare

Mulți dintre utilizatorii de laptopuri nu realizează pe acesta sarcini mai complexe decât navigarea online, vizionarea de filme sau ascultarea de muzică, așa că modelele simple și ieftine răspund foarte bine cerințelor lor. Acer Aspire ES1-512-C8HG este un laptop foarte accesibil cu o configurație simplă, ideal pentru cei neinteresați de performanță, gaming sau alte activități mai complexe. Are un preț de aproximativ 1299 lei (verifică preț actualizat), fiind unul dintre cele mai ieftine laptopuri de pe piață.

Laptopul poate fi găsit și în oferta magazinelor Flanco și Evomag.

Laptopul are un design simplu, dar care se remarcă printr-o portabilitate ridicată, modelul fiind alcătuit dintr-un plastic mat, negru, prevăzut cu o textură punctiformă. Construcția este destul de subțire, iar, la interior, touchpad-ul este foarte mare prin raportare la dimensiunile laptopului, așa că oferă un control excelent, fiind prevăzut și cu un sistem multitouch. Vei putea controla laptopul și fără a mai folosi un mouse, pe când tastatura este plată și oferă o viteză bună de scris. Modelul măsoară 381.6 x 26.1 x 258 mm și are o greutate de 2.4 kg, astfel că vei putea să iei ușor laptopul cu tine când pleci în călătorii.

Poze cu laptopul

Acer Aspire ES1-512-C8HG

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Ecranul are o diagonală de 15.6 inch, oferind o vizibilitate foarte bună. Imaginile sunt redate la o rezoluție de 1366 x 768 pixeli, având o calitate HD și fiind clare. Filmele, fotografiile, paginile de internet sau videoclipurile se vor vedea de asemenea în culori destul de strălucitoare.

Configurația este una dintre cele mai simple, fiind prevăzută cu un procesor Intel Celeron Dual Core cu o putere de 2.1 GHz, ce poate genera o putere suplimentară ajungând la 2.6 GHz și evita suprasolicitarea sistemului de operare. Procesorul este însoțit de o memorie RAM de 2 GB și o placă video integrată Intel HD Graphics, pentru un utilizator fără pretenții performanța fiind una decentă.

Capacitatea de stocare este de 500 GB, existând spațiu pentru muzică, filme, jocuri, programe etc. Modelul vine însoțit de sistemul de operare Linux.

La partea multimedia, sistemul audio este dotat cu difuzoare stereo HD pentru un sunet de calitate, camera web Acer Crystal Eye HD permite realizarea apelurilor video pe Skype, iar cititorul de carduri SD face posibil transferul de date de pe o cameră foto sau alt dispozitiv ce folosește un card SD fără a mai fi nevoie de cablu. Modelul este dotat și cu unitate optică DVD RW.

În ceea ce privește autonomia, modelul surprinde printr-o baterie Li-ion cu 3 celule care asigură o autonomie de lucru de până la 4 ore. Laptopul are un ecran suficient de mare pentru a asigura o vizibilitate bună și este prevăzut de asemenea cu un sunet bun. Performanța generală este una decentă.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • ușor de transportat
  • ecran HD de 15.6 inch
  • capacitate suficientă de stocare
  • autonomie bună

Contra:

  • nu este Full HD

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 9
Conectivitate - 9.1
Performanțe - 9.1

9.1

O alegere accesibilă

Acer Aspire ES1-512-C8HG este un laptop foarte accesibil potrivit pentru utilizatorii mai puțin pretențioși, care urmăresc să realizeze cu el sarcini simple precum navigarea pe internet sau vizionarea de filme.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.