Acer Aspire ES1-512-C0TV – laptopul pentru productivitate în mișcare

A trecut de mult timp perioada în care eram obligați să lucrăm sau să ne jucăm dintr-un punct fix la PC, așa că producătorii se întrec acum în modele din ce în ce mai portabile. Laptopul Acer Aspire ES1-512-C0TV este unul accesibil, fiind cu toate astea unul destul de slim și de ușor. Poate fi găsit în magazine la prețul de aproximativ 1299 lei (verifică preț actualizat). Pentru cei care vor să îl cumpere în rate, acestea încep undeva din jurul sumei de 40 de lei. Modelul nu are cele mai performante dotări, dar reușește totuși să se miște bine în mai toate activitățile și să îți ofere productivitatea de care ai nevoie. Designul este portabil, așa că îl vei putea purta cu tine pe întreg parcursul zilei, jonglând între lucru și activități de divertisment.

Laptopul poate fi găsit și în oferta magazinului Evomag.

Designul modelului urmează liniile seriei din care face parte, având textura punctiformă pe capac și zona de prijin pentru mâini și suprața mată. Carcasa este alcătuită din plastic și complet neagră. Profilul este unul foarte subțire, modelul având dimensiunile de 381.6 x 26.1 x 258 mm și o greutate de 2.4 kg. Vei putea să lucrezi de oriunde cu el, fiind foarte ușor de transportat. În momentul actual touchpad-urile sunt destul de generoase și precise, iar lipsa mouse-ului nu mai reprezintă o problemă. Așa se întâmplă și în cazul de față. Tastatura este completă și ergonomică.

Poze cu laptopul

Acer Aspire ES1-512-C0TV

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Ecranul este cel standard, întâlnit pe mai toate modelele. Este vorba de unul cu o diagonală de 15.6 inch și o rezoluție de 1366 x 768 pixeli.

La partea performanței dotările rămân la un nivel mediu, oferind un randament bun pentru o productivitate în mișcare. Modelul este dotat cu un proces Intel Celeron Quad Core cu o putere de 1.8 Ghz care poate face boost până la 2.2 Ghz atunci când sistemul este suprasolicitat. Configurația mai cuprinde o memorie RAM de 4 GB și o placă video integrată. Activitatea ta de pe întreg parcursul zilei va fi susținută la nivel optim. Nu vei putea rula cele mai noi jocuri, dar în rest te vei putea bucura de orice tip de conținut și vei putea crea la rândul tău altul.

Capacitatea de stocare este de 500 GB, existând suficient spațiu pentru filme, jocuri, programe etc. Modelul vine cu sistemul de operare Windows 8.1 gata instalat.

La nivel multimedia, sistemul audio este unul HD, dotat cu  difuzoare stereo. Vei mai găsi o cameră web Acer Crystal Eye HD pentru apelurile video pe Skype și un cititor de carduri.

La nivelul conectorilor sunt disponibile 2 port-uri USB 2.0, 1 port USB 3.0, 1 port HDMI, 1 port VGA și 1 port de rețea. Vei putea astfel să conectezi laptopul la ecrane mai mari, proiectoare video și orice dispozitiv pentru transferul de date. Ai la dispoziție și tehnologia Bluetooth 4.0. Conexiunea la internet se stabilește wireless sau prin cablu.

În ceea ce privește autonomia, modelul este dotat cu o baterie Li-ion cu 3 celule. Autonomia este una decentă, putând folosi laptopul 2-3 ore fără a fi necesar să îl conectezi la priză.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design atrăgător,
  • preț accesibil,
  • tastatură chiclet,

Contra:

  • rezoluția nu este Full HD,

Aici găsești mai multe informații despre acest 1produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 8
Conectivitate - 8
Performanțe - 7.6

7.9

O alegere accesibilă

Acer Aspire ES1-512-C0TV este un laptop cu un preț decent, recomandat pentru o utilizare office, filme, rețele sociale, nu neapărat pentru gaming.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.