Acer Aspire ES1-512-C04G – un model cu un raport calitate-preț excelent

Laptopul Acer Aspire ES1-512-C04G este unul dintre modelele foarte accesibile din punct de vedere financiar, ale anului 2014. Acesta este un model atrăgător din punct de vedere al design-ului, dedicat atât publicului feminin, cât şi celui masculin. Are un preţ aproximativ de 1299 lei (verifică preț actualizat), cu un discount de 10 procente faţă de preţul propus iniţial de către producător. Garanţia de care beneficiază acest produs este de 24 de luni, aceasta putând fi extinsă numai în magazinele partenere, atât online cât şi offline.

Având o carcasă din plastic de culoare închisă, acest laptop este unul elegant, care poate fi utilizat atât în confortul propriei locuinţe, cât şi la birou, impresionând prin textura carcasei şi simplitatea de care dă dovadă. Acest laptop este definiţia portabilităţii, având o greutate redusă şi dimensiuni mici. Sistemul de operare este preinstalat pe acest dispozitiv, oferind deţinătorilor o experienţă de calitate, în conformitate cu standardele actuale din IT&C. Principalele calităţi obţinute de către inginerii Acer sunt productivitatea, o conectivitate de calitate, comunicarea prin intermediul unui număr mare de canale şi platforme, navigarea şi un design inteligent, pentru mai mult confort.

Poze cu laptopul Acer Aspire ES1-512-C04G

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Laptopul Acer Aspire ES1-512-C04G are în componenţa sa un procesor produs de către binecunoscutul Intel, de tip Intel Celeron Dual Core, modelul N2840. Acesta are 2 nuclee şi o tehnologie 22 nm, fiind setat la o frecvenţă de 2,1 GHz. Memoria cache are o capacitate de 1024 KB iar, în modul Turbo Boost, frecvenţa poate ajunge până la 2,5 GHz. Procesorul grafic este integrat şi este de tip Intel HD Graphics. Memoria laptop-ului oferă un spaţiu mare care permite stocarea informaţiilor şi a aplicaţiilor de toate tipurile. Capacitatea RAM este de 4 GB, iar memoria este una de tip DDR3, la o frecvenţă de 1600 MHz.

Laptopul este dotat cu un singur slot de memorie care are o capacitate de 4 GB. Hard disk-ul are o capacitate de stocare de 500 GB şi o viteză de rotaţie de 5400 RPM. Din punct de vedere al conectivităţii, acest model îndeplineşte toate condiţiile pentru a oferi utilizatorilor experienţe complete atât audio, video, offline şi online. Aşadar, dispune de un port HDMI, o ieşire audio, un port RJ-45, 2 porturi USB 2.0 şi un port USB 3.0.

Comunicaţiile cu alte dispozitive pot fi făcute prin reţea de tip 10/100/1000, prin Bluetooth 4.0 sau wireless de tip 802.11 b/g/n. Alimentarea se face prin cablu sau cu ajutorul bateriei care are 3 celule şi este de tip Li-Ion. Laptopul dispune de securitate de tip Kensington Lock, are o greutate de 2.4 kg, o laţime de 38.16 cm, o înălţime de 2.61 cm şi o adâncime de 25.8 cm.

Tastatura este internaţională şi include o tastatură numerică, însă nu este dotată cu sistem de iluminare pentru mediile întunecate. Acest model Acer nu include o unitate optică, însă este echipat cu difuzoare şi microfon integrat, o cameră web de tip VGA şi un cititor de carduri compatibil cu cardurile SD. De asemenea, utilizează o tehnologie HD Audio. Sistemul de operare este Windows 8.1 cu Bing.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design elegant,
  • USB 3.0,
  • bluetooth,

Contra:

  • nu este Full HD,

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Conectivitate
Performanțe

Acer Aspire ES1-512-C04G este un laptop elegant, cu un raport calitate-preț excelent, ce se potrivește unui utilizator fără prea mari pretenții, în ceea ce privește puterea.

User Rating: 1.05 ( 1 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.