Acer Aspire ES1-511-C3KV – laptopul ultra portabil accesibil

Dacă ai nevoie de un laptop de dimensiuni reduse pe care să îl porți cu tine pe parcursul zilei și care să te ajute să îți desfășori activitățile la un nivel performant, atunci modelul Acer Aspire ES1-511-C3KV s-ar putea să fie unul potrivit pentru tine. Poate fi găsit în magazine la prețul de aproximativ 1100 lei (verifică preț actualizat). Pentru achiziția în rate, acestea încep undeva de la 37 de lei. Laptopul are un raport bun calitate-preț, remarcându-se printr-o combinare reușită a performanței cu portabilitatea. Laptopul este potrivit atât pentru studenți, fiind util pentru notarea cursurilor, cât și pentru persoanele care au nevoie de un dispozitiv portabil pe care să îl transporte zi de zi la birou.

Laptopul are un design atractiv și foarte compact. Acesta face parte din seria FlowCurve, fiind prin urmare subțire și ușor de purtat în orice geantă. Se remarcă, în același timp, liniile fine și marginile rotunjite. Laptopul este în totalitate negru și este alcătuit dintr-un plastic de calitate. Capacul și suprafața de sprijin pentru mâini sunt prevăzute cu un strat mat și texturat, astfel încât să nu fie păstrate amprentele. Touchpad-ul are dimensiuni optime și o precizie foarte bună. Tastatura este generoasă, făcând posibilă o utilizare ușoară. Dimensiunile laptopului sunt de 381.6 x 27.15 – 24.15 x 258 mm.

Poze cu laptopul Acer Aspire ES1-511-C3KV

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Laptopul are un ecran anti-glare cu diagonala de 15.6 inch și o rezoluție HD de 1366 x 768 pixeli. Datorită sistemului Acer ComfyView, unghiurile de vizibilitate sunt foarte bune. Imaginile sunt clare și vibrante. Atât paginile din browser, cât și pdf-urile, fotografiile sau filmele se vor vedea foarte bine.

La nivelul dotărilor tehnice, laptopul este dotat cu un procesor Intel Celeron Dual Core cu o putere de 2.1 Ghz. Acesta oferă o fluiditate foarte bună și permite un multitasking eficient. Procesorului i-a fost alăturată o placă video integrată Intel HD Graphics. Laptopul va putea astfel să susțină fără probleme desfășurarea activităților de rutină, precum navigarea pe internet, activitățile office sau vizionarea de filme etc.

Acer Aspire ES1-511-C3KV are o capacitate de stocare de 500 GB, existând suficient de mult spațiu pentru filme, muzică, date de tot felul, programe etc.

În ceea ce privește dotările multimedia, sunt de remarcat camera web Acer Crystal Eye HD cu microfon încorporat și difuzoarele stereo. Camera Web face posibilă convorbirile pe Skype la un nivel calitativ. Sistemul audio este de tip high definition și oferă un sunet deosebit de clar și de puternic.

La nivelul conectivității, laptopul dispune de 2 port-uri USB 2.0, 1 port USB 3.0 pentru transferul mai rapid de date, un port pentru rețea și unul HDMI. Laptopul nu dispune de unitate optică DVD sau CD. Conexiunea la internet se poate stabili prin wireless sau prin cablu. Laptopul mai benficiază de tehnologie Bluetooth 4.0, așa că poate transfera ușor date către alte dispozitive, de tipul tabletelor sau smartphone-urilor.

Laptopul folosește sistemul de operare Windows 8.1 de 64 de biți. În ceea ce privește autonomia, laptopul este dotat cu o baterie Li-ion cu 3 celule, ce îi oferă o autonomie de lucru de până la 6 ore.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design elegant,
  • bluetooth,
  • preț decent,
  • autonomie de până la 6 ore

Contra:

  • nu este Full HD

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Conectivitate
Performanțe

Acer Aspire ES1-511-C3KV este unul dintre laptopupile ce poate fi achiziționat cu un buget mic, și se va potrivi elevilor sau celor mai puțin pretențioși.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.