Acer Aspire E5-771G-54Z3 – laptopul Intel Core i5 cu ecran generos

Deși mulți dintre utilizatori se mulțumesc cu ecranele mai mici de laptop, modelele mai mari oferă o experiență potrivită pentru activitățile multimedia și redau conținutul la o calitate superioară. Acer Aspire E5-771G-54Z3 este un laptop ce îmbină atractiv performanța cu un ecran generos, un design elegant și un preț bun, fiind o soluție accesibilă pentru cei care urmăresc un model potrivit pentru o serie largă de sarcini. Dacă facem referire la costurile acestui laptop, ei bine acesta este disponibil în magazine la un preț de aproximativ 2769 lei(verifică preț actualizat), un preț just ținând cont că discutăm despre un model cu procesor de ultimă generație, plus alte specificații interesante.

Laptopul are un design compact, care păstrează o construcție subțire și îl face ușor de controlat, în ciuda dimensiunilor ceva mai mari. Carcasa măsoară 423.3 x 27.99 x 289.91 mm și este disponibilă într-o combinație de gri închis și gri deschis și are suprafața plăcută la atingere. Modelul este predispus să rețină amprentele în zona capacului și a celei de sprijin pentru mâini. Tastatura este completă, având inclusă și partea numerică suplimentară din dreapta. Construcția este una rezistentă, iar tastele sunt așezate apropiat, ceea ce se dovedește util pentru o viteză bună de scris.

Poze cu laptopul

Acer Aspire E5-771G-54Z3

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Ecranul are o diagonală de 17.3 inch și o rezoluție HD+, oferind o calitate superioară mediei de pe piață. Imaginile sunt redate la rezoluția de 1600 x 900 pixeli, fiind mai clare și în același timp mai strălucitoare. Conținutul video va fi astfel exploatat mult mai bine.

Lucrurile rămân atractive și la nivelul configurației tehnice, acolo unde vei găsi un procesor Intel Core i5 cu o frecvență de 2.2 GHz care poate face boost până la 2.7 GHz pentru a evita suprasolicitarea sistemului de operare. Procesorul se mișcă foarte bine și reprezintă o bază excelentă a configurației. Dotările sunt completate de o memorie RAM de 4 GB și o placă video dedicată NVIDIA GeForce 820M. Laptopul poate susține astfel activități de complexitate diversă, de la cele simple precum navigarea pe internet sau vizionarea de filme și până la lucrul în suita de programe Adobe sau un gaming la nivel de bază.

Capacitatea de stocare este de 1 TB, iar laptopul vine cu sistemul de operare Linux instalat. La nivel multimedia vei găsi difuzoare stereo HD dotate cu tehnologia de procesare TrueHarmony, o cameră web Acer Crystal Eye HD pentru convorbiri pe Skype, un cititor de carduri SD și o unitate optică DVD RW.

În ceea ce privește autonomia, modelul este dotat cu o baterie Li-Polymer cu 4 celule care asigură o autonomie de lucru de până la 4 ore.

Raportul calitate-preț este unul superior, modelul oferind un avantaj destul de mare în fața altora din categoria sa.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design elegant, cu construcție slim
  • ecran HD+ de 17.3 inch
  • performanță bună
  • autonomie decentă

Contra:

  • o unitate SSD ar fi completat optim configurația

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 9
Conectivitate - 8.7
Performanțe - 8.6

8.8

O alegere puternică

Acer Aspire E5-771G-54Z3 este un laptop cu performanță bună disponibil la un preț sub 3000 lei. Acesta are un ecran generos ce redă imagini de calitate și beneficiază de un procesor Intel Core i5, oferind o viteză foarte bună de lucru în orice tip de sarcină.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.