Acer Aspire E5-771G-50MN – laptopul performant avantajos

Dacă îți dorești un laptop cu o configurație care să îți permită rularea fluidă chiar și a programelor mai solicitante și care să aibă un preț decent, atunci merită să arunci o privire asupra lui Acer Aspire E5-771G-50MN. Poate fi găsit în magazine la prețul de aproximativ 3199 lei (verifică preț actualizat), având unul dintre cele mai bune raporturi calitate-preț. Pentru cei care vor să cumpere laptopul în rate, acestea încep din jurul sumei de 95 de lei. Modelul se remarcă prin ecranul Full HD generos și configurația care îi permite să înlocuiască un sistem desktop. Bineînțeles, un gamer pasionat ar găsi câteva obiecții, dar modelul este adresat mai degrabă pentru o utilizare de nivel mediu.

Modelul se remarcă printr-un design slim foarte elegant și care îi oferă în același timp o portabilitate ridicată. La aspectul elegant contribuie și carcasa în totalitate neagră prevăzută cu o textură ușoară care ține urmele de degete la distanță. Tastatura este completă, incluzând și partea numerică. Touchpad-ul este prevăzut cu suport pentru gesturi multi-atingere, oferind un control foarte bun și confortabil. Modelul cântărește doar 2.5 kg, putând fi transportat ușor în călătorii, la birou sau la cursuri.

Poze cu laptopul Acer Aspire E5-771G-50MN

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Ecranul reprezintă unul dintre punctele forte principale, acesta având o diagonală de 17.3 inch și o rezoluție de 1920 x 1080 pixeli. Imaginile redate au o calitate Full HD, fiind deosebit de clare și de pline de viață. Imaginile din jocuri, filme sau paginile web se vor vedea impecabil.

Configurația tehnică se remarcă prin procesorul Intel Core i5, Haswell tactat la o frecvență de 1.7 GHz. Datorită tehnologiei Turbo Boost atunci când sistemul de operare este suprasolicitat procesorul poate genera o frecvență suplimentară de până la 2.7 GHz. Dotările tehnice sunt completate de o memorie RAM de 4 GB DDR3 cu posibilitatea de extindere și o placă video dedicată NVIDIA GeForce 820M. Placa video are o memorie de 2 GB, făcând astfel posibilă desfășurarea fără probleme a unor activități mai solicitante din punct de vedere grafic, precum gaming-ul sau lucrul în programe de prelucrare grafică.

Capacitatea de stocare este de 1 TB, existând astfel suficient de mult spațiu pentru muzică, filme, jocuri, programe etc.

Și la nivel multimedia modelul se descurcă binișor. Acesta beneficiază de difuzoare stereo high definition care asigură un sunet clar și puternic, precum și de o cameră web Acer Crystal Eye HD pentru convorbiri pe Skype. În completarea dotărilor multimedia se mai află un cititor de carduri SD și o unitate optică DVD RW.

La nivelul conectivității sunt disponibile 2 port-uri USB 2.0, 1 port USB 3.0 pentru o viteză de transfer mult mai rapidă, 1 port de rețea, iar pentru partea video 1 port HDMI și 1 port VGA. Conexiunea la internet se poate stabili prin cablu sau prin Wi-Fi. Nu în ultimul rând, folosind tehnologia Bluetooth 4.0 integrată vor putea fi transferate fotografii și videoclipuri de pe dispozitive precum smartphone-ul sau tableta fără a mai fi necesar un cablu de date.

În ceea ce privește autonomia, Acer Aspire E5-771G-50MN este dotat cu o baterie Li-ion cu 4 celule care asigură o autonomie de lucru de până la 6 ore.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design elegant,
  • procesor Intel Core i5, Haswell,
  • HDD de 1TB,
  • placă video dedicată,
  • Full HD

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

 

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Conectivitate
Performanțe

Acer Aspire E5-771G-50MN este un laptop cu un aspect interesant, ce asigură utilizatorului cele mai bune specificații pentru desfășurarea activităților zilnice.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.