Acer Aspire E5-771G-36PL – laptopul business atractiv

Acer Aspire E5-771G-36PL este un laptop cu aspect business ce îndeplinește cu succes o serie largă de sarcini, fiind ideal pentru a-ți oferi sprijinul de care ai nevoie pentru realizarea activităților office și nu numai. Acesta se remarcă printr-un raport calitate-preț foarte bun și promite să nu te lase la greu. Este disponibil în magazine la prețul de aproximativ 2319 lei(verifică preț actualizat), un preț destul de rezonabil pentru calitățile sale.

Modelul se remarcă printr-un design slim care dă foarte bine în fața dimensiunilor generoase datorate încorporării unui ecran de 17.3 inch. Dimensiunile de 423.3 x 27.99 x 289.91 mm și greutatea de 3 kg susțin o portabilitate ridicată. Carcasa îmbină două nuanțe de gri, respectiv una mai închisă pentru capac și una mai deschisă pentru interior și spate, iar suprafața este prevăzută cu o textură ușoară. Tastatura este plată și ergonomică, iar touchpad-ul este prevăzut cu suport pentru gesturi multi-atingere, controlul fiind astfel foarte bun. Per ansamblu, aspectul este unul profesional și elegant, laptopul având forme estetice foarte plăcute.

Poze cu laptopul

Acer Aspire E5-771G-36PL

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Ecranul de 17.3 inch oferă o experiență de vizionare de calitate superioară, astfel că imaginile sunt redate la rezoluția 1600 x 900 pixeli, având o claritate îmbunătățită. Luminozitatea este și ea mai bună, iar culorile și contrastul destul de complexe, conținutul fiind astfel mai interactiv.

La nivelul configurației tehnice vei găsi un procesor Intel Core i3 cu o frecvență de 1.7 GHz, o memorie RAM de 4 GB și o placă video dedicată NVIDIA GeForce 820M. Performanța este una medie, putând desfășura o varietate de activități. Lucrul la birou, realizarea de prezentări, dar și divertismentul vor atinge viteze atractive.

Capacitatea de stocare este de 1 TB, existând astfel suficient de mult spațiu pentru muzică, filme, jocuri, programe etc. Laptopul este livrat cu sistemul de operare Linux gata instalat.

Pe partea multimedia vei găsi difuzoare stereo HD pentru un sunet clar și puternic, o cameră web Acer Crystal Eye HD pentru convorbiri pe Skype, un cititor de carduri SD și o unitate optică DVD RW.

În ceea ce privește autonomia, modelul este dotat cu o baterie Li-Polymer cu 4 celule și susține sesiuni de lucru de până la 4 ore. Acest lucru este util pentru călătorii sau momentele în care ai nevoie să lucrezi în afara biroului sau casei.

Laptopul este dotat cu un procesor Intel, placă video dedicată NVIDIA și un ecran HD+ de 17.3 inch, oferind un pachet foarte atractiv. Vei beneficia de un dispozitiv de încredere pentru lucru, care îți va putea servi de asemenea și pe post de sursă de divertisment și multimedia. Laptopul va deveni partenerul tău de încredere care te va putea însoți peste tot.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design portabil
  • ecran de 17.3 inch de calitate HD+
  • performanță bună atât pentru lucru, cât și pentru divertisment
  • autonomie decentă

Contra:

  • capacitatea de stocare este suficientă, dar o unitate SSD ar fi îmbunătățit performanța

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 7.9
Conectivitate - 8.5
Performanțe - 8.3

8.2

O alegere accesibilă

Acer Aspire E5-771G-36PL este un laptop sub 2500 lei care se prezintă destul de bine și reprezintă o alegere potrivită pentru orice utilizator interesat de un dispozitiv business.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.