Acer Aspire E5-573G-P7J8 – laptopul cu design textil

Acer Aspire E5-573G-P7J8 este un laptop care atrage atenția din prima vedere datorită designului aparte. Producătorul taiwanez încearcă să dea lovitura îmbrăcând capacul cu un material textil, lucru destul de rar întâlnit. Este disponibil la un preț de aproximativ 1859 lei (verifică preț actualizatși este un laptop care se remarcă în primul rând prin intermediul designului, oferind apoi o performanță decentă pentru susținerea activităților de zi cu zi. Modelul beneficiază de un upgrade semnificativ pe partea multimedia, dotările recomandându-l pentru a fi folosit pentru convorbiri video și conferințe online. Prețul sub 2000 de lei nu face decât să crească gradul de atractivitate.

Laptopul este prevăzut cu o textură fină care oferă capacului un aspect elegant și îl face plăcut la atingere. Modelul este disponibil pe culoarea negru-cărbune, ceea ce evidențiază foarte bine textura. Construcția este compactă, iar laptopul este ușor de transportat, acesta având dimensiunile de 381.6 x 29.2 x 256 mm și cântărind 2.5 kg. Profilul slim oferă o priză bună în mână, iar capacul se deschide foarte ușor. Tastatura include și partea numerică suplimentară și este construită dintr-o singură bucată, având o rezistență ridicată. De asemenea, tastele sunt plate și susțin o viteză bună de scris. Așa cum ne-am obișnuit în cazul modelelor Acer, touchpad-ul este foarte generos și precis.

Poze cu laptopul

Acer Aspire E5-573G-P7J8

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Ecranul este de tip glare și are o rezoluție de 1366 x 768 pixeli, iar imaginile au o calitate standard, fără a ieși în evidență. Se remarcă însă unghiurile foarte bune de vizibilitate.

Configurația este ușor ciudată, îmbinând dotări ce par eterogene la prima vedere. Dotările încep astfel cu un procesor Intel Pentium  Dual Core de 1.9 GHz și continuă cu o memorie RAM de 4 GB și o placă video dedicată NVIDIA GeForce 920M. Procesorul Dual Core trage destul de mult în jos performanța, care rămâne totuși la un nivel decent. Vei putea rezolva fără probleme sarcinile de zi cu zi, precum și unele de complexitate medie. Asta înseamnă că laptopul este potrivit pentru cursuri, lucrul la birou, utilizarea multimedia etc.

Modelul are o capacitate de stocare de 500 GB, existând suficient loc pentru muzică, filme, jocuri etc. Laptopul are sistemul de operare Linnux gata instalat.

Pe partea multimedia vei găsi un sunet îmbunătățit, care oferă opțiuni suplimentare față de seriile anterioare. Sistemul audio este dotat cu Acer TrueHarmony, așa că sunetul are o calitate superioară și poate fi personalizat pentru o experiență de vizionare mai realistă. De asemenea, camera web Acer Crystal Eye HD are certificare Skype și asigură convorbiri la claritate audio-video maximă, fără întreruperi și fără ecouri. Laptopul mai beneficiază de un cititor de carduri SD și o unitate optică DVD RW.

Modelul are o baterie Li Ion cu 4 celule, autonomia de lucru fiind de 3-4 ore, suficient de mare pentru a permite lucrul în afara biroului sau casei pentru câteva ore și susține foarte bine portabilitatea.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design textil
  • performanță decentă
  • sunet de calitate superioară
  • cameră web cu certificare Skype
  • autonomie bună

Contra:

  • procesorul putea fi ceva mai puternic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 7.7
Conectivitate - 7.6
Performanțe - 7.4

7.6

O alegere accesibilă

Acer Aspire E5-573G-P7J8 este un entry-level, potrivit pentru studenți, elevi sau pentru cei mai puțin interesați ca un asemenea device să fie puternic.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.