Acer Aspire E5-573G-P5DH – laptopul potrivit pentru divertisment

Acer Aspire E5-573G-P5DH este un laptop cu utilizare multiplă, disponibil pe un design aparte care se remarcă atât prin culoare, cât și prin textură și construcție. Modelul are un preț bun, așa că va fi pe placul unei serii largi de utilizatori. Poate fi găsit în magazine la un preț de aproximativ 1849 lei (verifică preț actualizat), fiind un laptop cu design aparte, potrivit pentru cei care pun preț pe aspectul exterior al dispozitivelor folosite și își doresc modele care să se remarce în fața celor obișnuite. Laptopul este potrivit pentru realizarea unor sarcini cotidiene simple, oferind în acest caz o fluiditate foarte bună.

Designul reprezintă cu siguranță unul dintre punctele forte ale laptopului. Acesta este disponibil pe roșu închis, iar atracția principală este reprezentată de capacul îmbrăcat într-o textură textilă în nuanța Rosewood Red. Textura este plăcută la atingere și oferă în același timp un aspect aparte, care atrage toate privirile. În ceea ce privește construcția, aceasta este gândită pentru a face laptopul ușor de transportat. Prin urmare, carcasa are dimensiunile de 381.6 x 29.2 x 256 mm și cântărește 2.4 kg. Balamalele sunt rezistente și oferă în același timp o deschidere foarte ușoară a capacului, cu o singură mână. Tastatura neagră oferă un contrast plăcut față de restul carcasei, iar tastele plate și blocul numeric din partea dreaptă fac scrisul și calculul mult mai ușoare, în timp ce touchpad-ul susține un control foarte bun.

Poze cu laptopul

Acer Aspire E5-573G-P5DH

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Ecranul are o diagonală de 15.6 inch și este de tip glare, pe când imaginile sunt redate la rezoluția HD de 1366 x 768 pixeli și o calitate standard.

La nivelul dotărilor tehnice, modelul beneficiază de un procesor Intel Pentium Dual Core specific clasei ultra entry-level, căruia îi asociază însă o memorie RAM de 4 GB și o placă video dedicată NVIDIA GeForce 920M. Performanța devine astfel mult mai bună, extinzând plaja de activități ce pot fi desfășurate cu ajutorul laptopului. Acesta poate deveni astfel un înlocuitor pentru un sistem desktop pentru un utilizator fără pretenții mari pe partea de performanță, care folosește dispozitivul pentru filme, navigarea pe internet, lucrul în programe etc. Capacitatea de stocare este de 1 TB, existând astfel suficient spațiu pentru conținut de tot felul.

La nivel multimedia laptopul se prezintă foarte bine, prezentând dotări dintre cele mai atractive. Vei găsi astfel un sunet HD redat prin difuzoare stereo și o cameră web Acer Crystal Eye HD ce beneficiază de certificare Skype. Prin urmare, experiența multimedia va fi excelentă, iar convorbirile video cu cei dragi se vor desfășura la o calitate înaltă, aceștia părând mult mai aproape. Vei găsi de asemenea un cititor de carduri SD precum şi o unitate optică DVD RW.

În ceea ce privește autonomia, laptopul are o baterie Li-ion cu 4 celule, susținând sesiuni de lucru de până la 4 ore.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design textil disponibil pe roșu
  • portabilitate bună
  • performanță decentă pentru activități de zi de zi
  • funcții multimedia atractive
  • autonomie bună

Contra:

  • procesorul putea fi ceva mai puternic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 8.1
Conectivitate - 7.2
Performanțe - 7.2

7.5

O alegere accesibilă

Acer Aspire E5-573G-P5DH este un laptop entry-level cu specificații decente, pentru care vei plăti un preț destul de rezonabil.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.