Acer Aspire E5-573G-306R – laptopul cu performanță bună

Acer Aspire E5-573G-306R este un laptop dotat cu o configurație mai mult decât atractivă prin raportare la prețul său. Acesta este dotat cu un procesor Intel și o placă video dedicată NVIDIA, având o viteză foarte bună de lucru. Poate fi găsit în magazine la un preț de aproximativ 2119 lei (verifică preț actualizat).Laptopul are un aspect ce atrage atenția din prima, distingându-se de majoritatea modelelor prin capacul prevăzut cu material textil.

Acesta are culoarea cărbunelui și este prevăzut cu o textură liniară care adaugă un plus de eleganță, forma sa fiind foarte estetică. Carcasa are dimensiunile de 381.6 x 29.2 x 256 mm și cântărește 2.4 kg, iar profilul este unul subțire, fără a inspira însă fragilitatea. Balamalele sunt foarte rezistente, făcând față deschiderii repetate. Modelul este special, așa că nu există șanse prea mari să găsești unul la fel prea ușor. Interiorul este complet negru și mat și nu va reține amprentele și urmele. Tastatura este completă, având inclus și blocul numeric suplimentar, în timp ce tastele sunt foarte plate și apropiate, iar forma ușor rotunjită acordă un aspect prietenos. Viteza de scris este una foarte bună. Touchpad-ul are dimensiuni mari, trecerea față de modelele ceva mai vechi fiind clar vizibilă.

Poze cu laptopul

Acer Aspire E5-573G-306R

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Ecranul este unul standard, având diagonala de 15.6 inch și rezoluția de 1366 x 768 pixeli, astfel că imaginile nu surprind printr-un nivel special de calitate.

La nivelul dotărilor tehnice, configurația include un procesor Intel Core i3 cu o putere de 1.7 GHz, o memorie RAM de 4 GB și o placă video dedicată NVIDIA GeForce 920M. Performanța este astfel una foarte bună, iar laptopul poate fi folosit pentru orice sarcină. Modelul nu este unul de gaming, putând însă să rulezi jocuri ceva mai vechi. Vei putea să lucrezi la prezentări, să folosești diverse instrumente din programele de prelucrare grafică, să urmărești filme etc.

Capacitatea de stocare este de 1 TB, așa că vei găsi spațiu pentru tot conținutul. Modelul vine cu sistemul de operare Linux instalat.

La nivel multimedia laptopul este dotat cu un sistem audio cu difuzoare stereo, o cameră web HD și  un cititor de carduri SD. De asemenea, vei găsi și o unitate optică DVD RW. Sunetul are o calitate bună și acoperă rapid camera în care te afli, iar alături de camera web HD oferă o experiență Skype atractivă.

În ceea ce privește autonomia, laptopul are o baterie Li-ion cu 4 celule, așa că permite lucrul pentru mai multe ore fără a fi nevoie de conectarea la priză. Acest lucru susține foarte bine portabilitatea, spre deosebire de multe alte cazuri în care un design compact este însoțit de o autonomie slabă.

Portabilitatea ridicată și designul îl fac potrivit pentru transport și te vor face să ieși mereu în evidență, raportul calitate-preț fiind unul foarte bun.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design aparte, cu capac textil
  • performanță bună pentru orice activitate
  • autonomie suficientă de lucru

Contra:

  • nu este Full HD

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

 

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 8.6
Conectivitate - 8.3
Performanțe - 8.2

8.4

O alegere accesibilă

Acer Aspire E5-573G-306R este un laptop sub 2000 lei care se prezintă destul de bine, oferind o performanță atractivă și un design aparte.

Vezi detalii
User Rating: 3.55 ( 1 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.