Acer Aspire E5-573-P9QP – laptopul cu design interesant

Acer Aspire E5-573-P9QP este un laptop care se distinge din prima în fața celorlalte datorită designului. Acesta este potrivit pentru utilizatorii care pun preț pe aspectul estetic și își doresc modele aparte, care să se facă remarcate. Cât privește costurile acestui model, poate fi găsit în magazine la un preț de aproximativ 1549 lei (verifică preț actualizat), un preț mai mult decât rezonabil având în vedere configurația sa.

Designul este construit pe baza contrastelor și se remarcă prin faptul că este unul dintre puținele care mizează pe un exterior negru și un interior alb. În plus, capacul este prevăzut cu o inserție textilă, ceea ce oferă un aspect elegant și foarte interesant. Textura este plăcută la atingere și nu va reține amprentele și urmele. În ceea ce privește construcția, aceasta este din plastic și are dimensiunile de 381.6 x 29.2 x 256 mm. Plasticul este unul de calitate, iar balamalele sunt rezistente și în același timp flexibile, fiind adaptate pentru a face față deschiderilor repetate. Tastatura este insulară și include și partea numerică suplimentară, iar tastele au o formă atractivă și sunt ușor de apăsat, așa că viteza de scris este foarte bună. Touchpad-ul susține un control precis datorită dimensiunilor generoase și suportului multi-atingere.

Poze cu laptopul

Acer Aspire E5-573-P9QP

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Ecranul are o diagonală de 15.6 inch și este de tip glare, în timp ce imaginile sunt redate la rezoluția HD de 1366 x 768 pixeli, fără a ieși în evidență în vreun fel.

La nivelul dotărilor tehnice, modelul beneficiază de un procesor Intel Pentium Dual Core, păstrând astfel lucrurile foarte simple. Contrastul de la nivelul designului este astfel extins la nivelul performanței. Procesorul este însoțit de o memorie RAM de 4 GB și o placă video integrată Intel HD Graphics. Performanța este destul de redusă, laptopul fiind potrivit pentru o utilizare standard. Nu vei avea probleme dacă urmărești doar să navighezi pe internet, să urmărești filme și seriale, să lucrezi în diverse documente etc., caz în care laptopul îți va oferi o experiență atractivă.

Capacitatea de stocare este de 500 GB și vei avea posibilitatea stocării unui spațiu mare de muzică, fotografii, filme, programe etc.

La nivel multimedia vei găsi un sunet HD redat prin difuzoare stereo, o cameră web Acer Crystal Eye HD ce beneficiază de certificare Skype, un cititor de carduri SD şi o unitate optică DVD RW.

În ceea ce privește autonomia, laptopul are o baterie Li-ion cu 4 celule, susținând sesiuni de lucru de până la 4 ore. Vei putea astfel să iei laptopul cu tine în călătorii, la cursuri sau să rămâi conectat la lucru atunci când te afli în afara biroului sau casei.

Prețul este destul de ridicat pentru un model cu o configurație atât de simplă, lucru care se datorează în primul rând designului aparte. Pentru cei care apreciază însă aspectul estetic, laptopul își merită investiția.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design special, cu inserții textile și un aspect vizual și tactil plăcut
  • experiență fluidă de utilizare în sarcinile simple
  • preț accesibil

Contra:

  • procesorul putea fi mai puternic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 8.4
Conectivitate - 8.1
Performanțe - 8.2

8.2

O alegere accesibilă

Acer Aspire E5-573-P9QP este un laptop potrivit pentru cei care vor un dispozitiv care să arate special și nu au nevoie de o performanță foarte avansată.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.