Acer Aspire E5-573-P3N0 – laptopul entry-level cu design aparte

Acer Aspire E5-573-P3N0 este unul dintre laptopurile care te fac să apreciezi evoluția actuală în tehnologie ce permite lansarea unor dispozitive ce arată mult mai elegant și mai personalizat. Acesta beneficiază de un design foarte atractiv, care îl face atât estetic, cât și portabil. Poate fi găsit în magazine la un preț de 1479 lei (verifică preț actualizat). Acest model este un laptop cu o configurație foarte simplă, dar care este dotat cu un design ce îl scoate în evidență în fața celorlalte modele entry-level. Prețul este ceva mai mare decât media pentru dotările sale, acest lucru fiind însă ușor de trecut cu vederea pentru cei care acordă importanță aspectului exterior al dispozitivelor.

Designul se remarcă prin capacul îmbrăcat într-o textură textilă. Astfel, spre deosebire de majoritatea modelelor, laptopul chiar nu reține amprentele și urmele. În același timp, acesta are suprafața plăcută la atingere și este gândit pentru a oferi o deschidere ușoară, cu o singură mână. Carcasa are dimensiunile de 381.6 x 29.2 x 256 mm și este prevăzută cu balamale rezistente și flexibile. Carcasa este complet neagră, ceea ce oferă un aspect elegant. Se remarcă faptul că profilul este unul subțire, iar dimensiunile totale fac dispozitivul ușor de purtat într-un rucsac sau o geantă pentru călătorii ori deplasările de peste zi între casă și cursuri sau birou. Tastatura de tip chiclet este foarte plată, iar blocul numeric suplimentar asigură o rapiditate mare pentru lucru și calcul. Touchpad-ul are dimensiuni generoase și un control foarte bun.

Poze cu laptopul

Acer Aspire E5-573-P3N0

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Ecranul are o diagonală de 15.6 inch și este de tip glare. Rezoluția de 1366 x 768 pixeli nu este cea mai mare, oferind o experiență standard, însă unghiurile de vizibilitate sunt destul de bune.

La nivelul performanței, laptopul folosește o configurație de bază. Aceasta include un procesor Intel Pentium Dual Core însoțit de o memorie RAM de 4 GB și o placă video integrată Intel HD Graphics. Performanța este astfel minimală, laptopul fiind potrivit pentru un utilizator fără prea mari pretenții, care urmărește să desfășoare activități simple precum navigarea pe internet, vizionarea de filme sau lucrul în documente Office. Capacitatea de stocare este de 500 GB, având la dispoziție suficient spațiu pentru conținut de tot felul. Modelul vine cu sistemul de operare Linux gata instalat.

La nivel multimedia, laptopul se remarcă printr-un sistem certificat Skype, acesta constând într-un sunet de calitate ce este însoțit de o cameră web Acer Crystal Eye HD, îmbinând astfel cerințele esențiale pentru a face convorbirile mai interactive. Vei găsi de asemenea un cititor de carduri SD care te va ajuta să transferi mai rapid fotografii de pe o cameră foto, fără a mai fi nevoie de un cablu de date.

În ceea ce privește autonomia, laptopul este dotat cu o baterie Li-ion cu 4 celule, așa că poate face față unor sesiuni de lucru de până la 4 ore.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design special, cu capac textil
  • preț bun
  • autonomie bună

Contra:

  • procesorul putea fi mai puternic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 8.2
Conectivitate - 7.7
Performanțe - 7.6

7.8

O alegere accesibilă

Acer Aspire E5-573-P3N0 este un laptop entry-level, potrivit pentru utilizatorii obișnuiți, pentru office și multimedia.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.