Acer Aspire E5-573-P063 – un laptop pentru un buget mic

Acer Aspire E5-573-P063 este un laptop cu o configurație entry-level, potrivit pentru activitățile zilnice ușoare, astfel că dacă plănuiești să îți achiziționezi un asemenea device și nu ai prea multe pretenții în ceea ce privește puterea lui, cu siguranță acest model ar putea fi o alegere bună. Îl găsești în oferta eMAG la prețul de aproximativ 1649 lei(verifică preț actualizat), dar îl poți achiziționa și în rate a câte 64 lei în cazul în care nu ți-l permiți.

Are un aspect plăcut, destul de simpluț, dar de bun gust. Carcasa este realizată dintr-un material textil elegant, cu o textură plăcută la atingere. Tastatura este completă, de tip chiclet, plăcută în tastare, chiar și după sesiuni prelungite de lucru. Dimensiunile laptopului sunt de 381,6 x 24,9 x 256 mm și cântărește 2,4 kg. Este un laptop portabil, însă nu convinge când vine vorba de acest aspect. Mi-ar fi plăcut să fie mult mai ușor, dar cu siguranță și prețul lui ar fi fost altul.

Poze cu Acer Aspire E5-573-P063

Acer Aspire E5-573-P063

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

În ceea ce privește puterea sa, îți pot spune că vine echipat cu un procesor Intel Pentium Dual Core 3556U, construit pe tehnologia de 22 nm. Este tactat la o frecvență de 1,7 GHz și are o memorie RAM de 4 GB DDR3. Din punctul meu de vedere cei 4 GB din dotare sunt suficienți pentru configurația dată, dar dacă totuși te nemulțumesc, este bine de știut că poți face un upgrade cu ușurință. Modelul Acer dispune de 2 sloturi, dintre care doar unul este ocupat, astfel că îi vei putea adăuga cu ușurință încă 4 GB, prin simpla înlocuire a slotului liber.

Capacitatea de stocare este de tip HDD și are 500 GB, suficient pentru filme, fotografii și alte fișiere. Display-ul este unul clasic de 15,6 inch, cu o rezoluție HD, de 1366 x 768 pixeli. Ecranul este unul Glare(strălucitor), ceea ce înseamnă că laptopul nu poate fi utilizat la exterior, deoarece lumina se reflectă în ecran și nu vei putea vedea nimic.

Placa video integrată este un model Intel HD Graphics, ce recomandă utilizarea acestui laptop pentru activități ușoare de zi cu zi.

Pe partea de conectivitate, laptopul este dotat destul de bine: cu DVD RW, cu un cititor de carduri SD, cu un port HDMI, cu un port USB 2.0, cu 2 porturi USB 3.0(pntru un transfer cu până la de 10 ori mai rapid), VGA(pentru a conecta un monitor) și bluetooth.

Sunetul laptopului este unul clar, bogat și destul de realist. Nu este extrem de puternic, dar poți opta pentru niște boxe Serioux 2.1 B-Soniq 210.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • preț accesibil,
  • USB 3.0,
  • portabil

Contra:

  • procesorul nu este prea puternic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 8.3
Conectivitate - 8.2
Performanțe - 8.3

8.3

O alegere accesibilă

Acer Aspire E5-573-P063 este un laptop cu un aspect plăcut, ce are o configurație entry-level, cu un preț extrem de accesibil.

Vezi detalii
User Rating: 3.55 ( 1 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.