Acer Aspire E5-572G-75MW – laptopul care optimizează productivitatea

Acer Aspire E5-572G-75MW este unul dintre modelele cele mai elegante disponibile în momentul actual. Oferind în același timp și o serie întreagă de dotări performante la un preț bun, raportul calitate-preț este printre cele mai bune. Acesta poate fi găsit în magazine la prețul de aproximativ 2700 lei (verifică preț actualizat), fiind unul dintre cele mai atractive modele mid-range. Acesta este portabil și performant în același timp, contribuind la creșterea productivității indiferent de tipul de activitate desfășurată.

Laptopul poate fi găsit și în oferta magazinului Evomag.

Designul atrage, în primul rând, prin aspectul ultra slim și liniile fine. Carcasa este alcătuită dintr-un plastic de calitate superioară și oferă o senzație plăcută la atingere. La o primă vedere s-ar putea chiar crede că modelul este alcătuit din metal. Tastatura este ergonomică, fără ramă, iar tastele au priză scurtă și sunt silențioase. Tastatura include și partea numerică, fiind adaptată pentru calcul și gaming. Touchpad-ul este destul de mare pentru un control ușor de folosit și beneficiază de sistem multi-touch. Dimensiunile laptopului sunt de 381.6 x 30.3 x 256 mm, iar greutatea acestuia este de 2.5 kg.

Poze cu laptopul Acer Aspire E5-572G-75MW

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Display-ul are o diagonală de 15.6 inch și o rezoluție HD de 1366 x 768 pixeli. Datorită iluminării LED luminozitatea este constantă, iar culorile sunt strălucitoare. Imaginile redate sunt pline de viață indiferent de tipul de conținut vizionat.

La nivelul dotărilor tehnice se remarcă mai întâi procesorul Intel Core i7 cu o frecvență de 2.3 GHz care asigură o fluiditate ridicată în rularea aplicațiilor chiar și în multitasking. Datorită tehnologiei Turbo Boost 2.0, acesta poate genera o putere suplimentară de până la 3.4 GHz dacă sistemul de operare are nevoie. Procesorul este însoțit de o memorie RAM de 4 GB DDR3 cu posibilitatea de extindere și o placă video dedicată care crește calitatea conținutului multimedia redat. Astfel, modelul este dotat cu o placă video NVIDIA GeForce 840M. Configurația rezultată este una optimă, potrivită atât pentru birou, cât și pentru distracție. Modelul permite utilizatorului să desfășoare orice tip de activitate, începând cu cele de rutină precum navigarea pe internet, lucrul în diferite programe sau vizionarea de filme și ajungând la cele mai solicitante precum gaming-ul.

Capacitatea de stocare este de 1 TB. La nivel multimedia Acer Aspire E5-572G-75MW dispune de un sistem audio high definition care folosește difuzoare stereo puternice. Modelul beneficiază și de o cameră web Acer Crystal Eye HD cu microfon încorporat care face posibile convorbirile pe Skype. În plus, mai sunt disponibile un cititor de carduri SD și o unitate optică DVD RW.

La nivelul conectivității se întâlnesc 2 port-uri USB 2.0, 1 port USB 3.0 pentru un transfer mult mai rapid, 1 port HDMI, 1 port VGA și 1 port de rețea. De asemenea, este disponibilă și tehnologia Bluetooth 4.0, astfel încât să poată fi transferate fișiere pe sau de pe alte dispozitive fără a mai fi necesar un cablu de date. Conexiunea la internet se poate stabili și prin wireless.

În ceea ce privește autonomia, laptopul are o baterie Li-ion cu 6 celule care asigură o autonomie de lucru de până la 7 ore. Prin urmare, acesta poate fi transportat fără grijă peste zi și rezistă mult timp fără a fi conectat la priză.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design elegant,
  • procesor Intel Core i7, Haswell,
  • autonomie de până la 7 ore,
  • 1 TB,
  • placă video dedicată

Contra:

  • rezoluția nu este Full HD

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Conectivitate
Performanțe

Acer Aspire E5-572G-75MW este un model cu o configurație foarte bine pusă la punct, astfel că se va dovedi un sprijin de nădejde pentru activitățile solicitante.

User Rating: 4.75 ( 1 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.