Acer Aspire E5-572G-58KY – laptopul bun la toate

Laptopul Acer Aspire E5-572G-58KY este un model care îmbină perfect dotările tehnice cu designul și autonomia, putând fi folosit la un randament maxim atât pentru lucru, cât și pentru distracție. Laptopul poate înlocui chiar și un sistem desktop pentru persoanele care nu sunt chiar atât de pretențioase în ceea ce privește gaming-ul. Laptopul Acer poate fi găsit în magazine la prețul de aproximativ 2000 lei (verifică preț actualizat).Pentru cei care vor să îl cumpere în rate, acestea încep din jurul sumei de 68 de lei. Laptopul reprezintă o alegere bună atât pentru studenți, cât și pentru persoanele care au nevoie de un dispozitiv portabil pentru birou sau cele care preferă să facă economie de spațiu acasă și sunt dispuse să aleagă un laptop în fața unui sistem desktop.

Designul laptopului se remarcă printr-un aspect slim și elegant. Carcasa este alcătuită dintr-un plastic de calitate superioară și este în totalitate neagră. Carcasa nu păstrează amprentele. Tastatura este completă, având și partea numerică integrată. Astfel, tastatura este foarte utilă pentru cei care desfășoară activități de tip office sau gaming. Touchpad-ul este prevăzut cu un sistem pentru gesturi multi-atingere, fiind foarte precis și sensibil. Dimensiunile laptopului sunt de 381.6 x 28.8 – 30.3 x 256 mm, iar greutatea acestuia este de 2.5 kg.

Poze cu laptopul Acer Aspire E5-572G-58KY

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Ecranul laptopului are o diagonală de 15.6 inch, oferind o vizibilitate foarte bună. Ecranul este de tip glare. Datorită sistemului Acer ComfyView unghiurile de vizibilitate sunt foarte bune. Ecranul are o rezoluție de 1366 x 768 pixeli, imaginile redate având o calitate superioară și culori vibrante.

La nivelul dotărilor tehnice, laptopul beneficiază de un procesor cu două nuclee Intel Core i5 cu o putere de 2.6 Ghz. Datorită tehnologiei Turbo Boost puterea procesorului poate crește până la 3.2 GHz atunci când sistemul de operare are nevoie de o performanță maximă. Prin urmare, chiar și multitasking-ul cel mai complex se va desfășura fără probleme. Acer Aspire E5-572G-58KY mai dispune de o memorie DDR3 de 4 GB cu posibilitatea de extindere și o placă video dedicată NVIDIA GeForce 820M. Caracteristile tehnice permit laptopului să susțină un spectru larg de activități, atât din rândul celor de rutină, cât și din rândul celor mai performante.

Capacitatea de stocare este de 1TB, existând astfel mai mult decât suficient spațiu pentru filme, muzică, programe, jocuri etc.

La nivel multimedia, laptopul dispune de un sistem audio high definition sustinut de difuzoare stereo. Acesta permite redarea unui sunet de calitate superioară. Laptopul mai beneficiază de o cameră Web cu microfon încorporat Acer Crystal Eye HD și de un cititor de carduri SD. Laptopul dispune și de o unitate DVD RW.

La nivelul conectivității, laptopul mai beneficiază de 2 port-uri USB 2.0, 1 port USB 3.0 pentru o viteză de transfer de până la 10 ori mai mare și câte 1 port HDMI și VGA. Conexiunea la internet se poate stabili prin cablu sau prin Wi-Fi. Laptopul poate comunica și prin tehnologie Bluetooth 4.0.

În ceea ce privește autonomia, laptopul are o baterie Li-ion cu 6 celule, astfel că autonomia de lucru ajunge astfel până la 6 ore.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design elegant,
  • procesor Intel Core i5 Haswell,
  • HDD de 1 TB,
  • bluetooth,
  • placă video dedicată,
  • autonomie de până la 6 ore

Contra:

  • nu este Full HD

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Conectivitate
Performanțe

Acer Aspire E5-572G-58KY este nu doar un laptop elegant, ci și un device cu o configurație excelentă, potrivită atât pentru muncă, cât și pentru distracție.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.