Acer Aspire E5-572G-5828 – un laptop elegant, cu procesor Intel Core i5, Haswell

Laptopul Acer Aspire E5-572G-5828 este un dispozitiv portabil de ultimă generaţie care oferă utilizatorilor avansaţi o tehnologie impresionantă. Acest laptop a fost conceput pentru a oferi viteză şi productivitate cu ajutorul soft-ului de ultimă oră şi a componentelor de calitate. Preţul aproximativ al laptopului este de 2299 lei (verifică preț actualizat), cu un discount de 300 lei faţă de preţul iniţial propus de producător. Produsul beneficiază de o garanţie de 24 de luni, cu posibilitatea extinderii acesteia în magazinele partenere.

Design-ul acestuia este elegant şi simplu, în acelaşi timp, vine pe culoarea neagră şi este echipat cu o tastatură completă, inclusiv tastatura numerică. Ecranul de 15.6 inch este potrivit atât pentru uzul personal cât şi pentru cel profesional, oferind avantaje din punct de vedere grafic.Procesorul de ultimă generaţie oferă utilizatorilor o experienţă unică în ceea ce priveşte timpul de răspuns extrem de scăzut la lansarea comenzilor, imaginile de o calitate ridicată, fluiditatea mişcărilor şi posibilitatea de multitasking. Tehnologia Intel Turbo Boost este integrată şi se dovedeşte a fi extrem de utilă în acest proces, întrucât se activează numai atunci când sistemul de operare devine foarte solicitat.

Poze cu laptopul Acer Aspire E5-572G-5828

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Din punct de vedere tehnic, laptopul vine cu specificaţii puternice care oferă utilizatorilor portabilitatea perfectă, o autonomie de lungă durată şi un divertisment la cote înalte. Procesorul este responsabil pentru performanţa şi fluiditatea laptopului, acesta fiind unul produs de Intel şi anume Intel Core i5, modelul 4210M. Acesta are 2 nuclee şi dispune de o tehnologie de 22 nm. Frecvenţa la care este setat procesorul este 2600 MHz, având o arhitectură Haswell şi un cache de 3072 KB.

Procesorul grafic integrat al acestui laptop este Intel HD Graphics 4600. Display-ul pare să fie una dintre cele mai importante componente atunci când vine vorba despre achiziţionarea unui laptop nou. Acest model este echipat cu un display Glare Acer CineCrystal şi are o diagonală de 15.6 inch. Rezoluţia acestuia este de 1366 x 768, iar formatul display-ului este WXGA. Tehnologia de bază la care s-a apelat este LCD LED.

Laptopul Acer Aspire E5-572G-5828 vine cu o capacitate RAM de 4 GB şi un tip de memorie DDR3, la o frecvenţă de 1600 MHz şi 1 din 2 sloturi ocupat, având 4096 MB. În ceea ce priveşte capacitatea internă de stocare, hard disk-ul dispune de 1 TB de memorie, în timp ce viteza de rotaţie a acestuia este de 5400 RPM.

Placa video este una dedicată, cu o capacitate de 2048 MB, având o memorie de tip DDR3 şi fiind produsă de către NVIDIA. Aparţinând seriei GeForce, aceasta este ideală atât pentru vizionarea video-urilor la rezoluţii înalte, cât şi pentru jocurile video.

Porturile de care dispune acest dispozitiv sunt: 1 HDMI, o ieşire audio, 1 RJ-45, 2 USB 2.0, 1 USB 3.0 şi 1 VGA. Mai mult decât atât, este echipat şi cu un slot pentru carduri SD şi un cititor de carduri. Bateria din componenţa laptopului are 6 celule şi este de tip Li-Ion. Greutatea de numai 2.5 kg oferă utilizatorului posibilitatea de a transporta dispozitivul foarte uşor.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design elegant,
  • procesor Intel Core i5, Haswell,
  • HDD de 1TB,
  • placă video dedicată,
  • bluetooth

Contra:

  • nu este Full HD,

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Conectivitate
Performanțe

Acer Aspire E5-572G-5828 este un laptop elegant, cu o configurație suficient de puternică, pentru a face față chiar și activităților ceva mai solicitante.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.