Acer Aspire E5-572G-38HC – laptopul accesibil

Dacă te afli în căutarea unui laptop bun la toate, care să aibă și un preț accesibil, atunci modelul Acer Aspire E5-572G-38HC poate reprezenta opțiunea câștigătoare pentru tine, ce te va menține mereu conectat. Prețul său este de aproximativ 1750 lei (verifică preț actualizat), acesta având un raport calitate-preț foarte bun. Pentru cei care vor să cumpere laptopul în rate, acestea încep undeva din jurul sumei de 60 de lei. Modelul Acer se remarcă prin procesorul Intel Core i3, placă video dedicată și autonomia mare, fiind astfel potrivit pentru orice tip de activitate.

Designul laptopului este unul elegant, acest lucru fiind susținut de aspectul slim și de carcasa în totalitate neagră. Aceasta este alcătuită dintr-un plastic de calitate superioară, cu un aspect ușor texturat. Tastatura este completă, incluzând și partea numerică. Astfel, dacă lucrezi cu cifre sau te joci, vei beneficia de o experiență foarte bună. Touchpad-ul este dotat cu un suport pentru gesturi multi-atingere. Dimensiunile laptopului sunt de 381.6 x 30.3 – 28.8 x 256 mm, iar greutatea acestuia este de 2.5 kg. Laptopul este astfel gândit să fie portabil și să te poată însoți pe parcursul întregii zile.

Poze cu laptopul Acer Aspire E5-572G-38HC

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Display-ul are o diagonală de 15.6 inch și o rezoluție HD de 1366 x 768 pixeli, redând imagini de calitate superioară sau un nivel optim de vizualizare. Ecranul redă 16.7 milioane de culori vii și sofisticate. Ecranul este de tip LED și glare, beneficiind de o luminozitate foarte bună și de unghiuri bune de vizualizare.

În ceea ce privește performanțele tehnice,  laptopul beneficiază de un procesor cu 2 nuclee Intel Core i3 care are o putere de 2.4 Ghz. Datorită tehnologiei Turbo Boost, deviceul oferă mai multă performanță atunci când este necesar, activând nucleele de pe procesor și redistribuind puterea acestora spre zona indicată de sistemul de operare.

Acer Aspire E5-572G-38HC mai dispune de o memorie DDR3 de 4 GB cu posibilitatea de extindere de până la 16 GB printr-un slot suplimentar și o placă video dedicată NVIDIA GeForce 840M. Prin urmare, laptopul poate rula chiar și jocuri cu cerințe grafice ceva mai avansate. Laptopul este potrivit atât pentru realizarea activităților de rutină precum navigarea pe internet, lucrul în Office sau vizionarea de filme, cât și pentru gaming sau lucrul în programe grafice mai avansate.

Capacitatea de stocare este de 1 TB, existând astfel mai mult decât suficient spațiu pentru muzică, filme, jocuri, programe etc.

Laptopul dispune de un sistem audio high definition la baza căruia se află difuzoare stereo care asigură un sunet de calitate superioară. Modelul Acer mai beneficiază de o cameră web cu microfon încorporat Acer Crystal Eye HD pentru convorbiri Skype de calitate și de un cititor de carduri SD.

La nivelul conectivității, laptopul dispune de 2 port-uri USB 2.0, 1 port USB 3.0 pentru o viteză de transfer mult mai rapidă și câte 1 port HDMI și VGA. Conexiunea la internet se poate stabili prin cablu sau prin Wi-Fi. Laptopul poate comunica și prin tehnologie Bluetooth 4.0, transferul de date fără cablu având o viteză ridicată.

În ceea ce privește autonomia, laptopul are o baterie Li-ion cu 6 celule care asigură o autonomie de lucru de până la 6 ore, ceea ce înseamnă că nu te va lăsa baltă la nevoie..

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design elegant,
  • procesor Intel Core i3 Haswell,
  • HDD de 1 TB,
  • bluetooth,
  • placă video dedicată

Contra:

  • nu este Full HD

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Conectivitate
Performanțe

Acer Aspire E5-572G-38HC este un laptop cu specificații destul de bune, ce se potrivește celor ce au nevoie de performanță și putere.

User Rating: 3.28 ( 3 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.