Acer Aspire E5-571G-590K – laptopul cu procesor Intel Core i5, Broadwell

Acer Aspire E5-571G-590K este un laptop cu performanță ridicată, care face posibilă utilizarea pentru diferite sarcini, de la cele simple de zi cu zi și până la cele ceva mai pretențioase din punct de vedere al cerințelor grafice. Laptopul Acer Aspire poate fi găsit în magazine la prețul de 2349 lei (verifică preț actualizat). Pentru cei care vor să îl cumpere în rate, acestea încep din jurul sumei de 80 de lei. Modelul poate înlocui cu succes un sistem desktop pentru o persoană care urmează să îl folosească pentru activități ce necesită cerințe grafice medii. E posibil și gaming-ul la un nivel standard. Punctele forte ale laptopului sunt placa video dedicată, procesorul Intel Core i5, autonomia foarte bună și posibilitățile numeroase de partajare. Acesta este astfel potrivit atât pentru lucrul la birou, cât și pentru divertisment. Portabilitatea este ridicată, așa că vei putea lua laptopul cu tine la cursuri, muncă sau în călătorii. Per ansamblu, alegerea este una bună, raportul calitate-preț fiind unul echilibrat.

Laptopul poate fi găsit și în oferta magazinului Evomag.

Designul este unul slim, modelul având o portabilitate ridicată. Acesta are dimensiunile de 381.6 x 30.3 x 256 mm și cântărește 2.5 kg, fiind ușor de transportat în rucsac. Carcasa este din plastic, având însă un aspect plăcut. Modelul este complet negru și arată destul de elegant. Tastatura include și partea numerică suplimentară a tastaturii, fiind utilă pentru calcul și gaming. Touchpad-ul este dotat cu suport multi-touch.

Poze cu laptopul

Acer Aspire E5-571G-590K

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Display-ul este de tip Acer ComfyView și are diagonala de 15.6 inch. Imaginile sunt redate la o rezoluție de 1366 x 768 pixeli, având calitate HD.

Performanța este susținută de un procesor Intel Core i5 cu o frecvență de 2.2 GHz. Datorită tehnologiei Turbo Boost 2.0, acesta poate activa nucleele atunci când sistemul de operare este suprasolicitat, obținându-se o putere suplimentară de până la 2.7 GHz. Configurația este completată de o placă video NVIDIA GeForce 820M care se va dovedi utilă pentru gaming și lucrul în programe cu cerințe grafice mai avansate și o memorie RAM DDR3 de 4 GB.

Capacitatea de stocare este de 500 GB, existând suficient spațiu pentru programe, jocuri, filme etc. Modelul vine însoțit de sistemul de operare Linux. Pe partea multimedia ai la dispoziție un sistem audio HD dotat cu difuzoare stereo, o cameră web pentru convorbiri video, un cititor de carduri și o unitate optică DVD RW.

Port-urile sunt dispuse pe părțile laterale ale laptopului. Vei găsi 2 port-uri USB 2.0, 1 port USB 3.0 pentru o viteză de transfer de până la 10 ori mai mare și câte 1 port HDMI și VGA. Conexiunea la internet se poate stabili prin cablu sau prin Wi-Fi. Pe partea de conectivitate mai ai la dispoziție și tehnologia Bluetooth, putând transfera fișiere fără a mai fi necesar un cablu de date.

Portabilitatea este completată de o autonomie pe măsură, care să facă posibil transportul și lucrul de la distanță fără probleme. Autonomia este susținută de o baterie Li Ion cu 6 celule și poate ajunge chiar și până la 6-7 ore.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • procesor Intel Core i5, Broadwell,
  • placă video dedicată,
  • autonomie de până la 7 ore,

Contra:

  • nu este Full HD

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 9
Conectivitate - 9.1
Performanțe - 9.1

9.1

O alegere puternică

Acer Aspire E5-571G-590K este un laptop cu un procesor de ultimă generație, ce se va descurca excelent atunci când vine vorba de multitasking sau programe solicitante.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.