Acer Aspire E5-571G-39SK – laptopul cu productivitate ridicată

Acer Aspire E5-571G-39SK este un laptop potrivit pentru lucrul la birou sau de acasă, oferind o configurație competitivă pentru categoria sa de preț. Acesta oferă în plus un design aparte și o autonomie foarte bună, fiind per ansamblu foarte atractiv. Laptopul Acer Aspire poate fi găsit în magazine la prețul de aproximativ 2049 lei (verifică preț actualizat), fiind un model potrivit pentru un buget mediu. Pentru cei care vor să cumpere laptopul în rate, acestea încep undeva din jurul sumei de 71 de lei. Punctele forte ale modelului sunt placa video dedicată, procesorul Intel Core i3, conectivitatea ridicată și autonomia foarte bună. Punctul ceva mai slab este reprezentat de stocarea HDD de 500 GB, dar la acest nivel de preț cam aceasta este media.

Laptopul poate fi găsit și în oferta magazinului Evomag.

Designul se remarcă în primul rând prin culoare, fiind disponibil pe albastru deschis, o culoare destul de rar întâlnită. Apoi, designul este unul slim și portabil, făcând transportul foarte ușor. Carcasa este alcătuită din plastic și are suprafața mată și ușor texturată. Tastatura este neagră și include și partea numerică suplimentară. Touchpad-ul este destul de mare și are o precizie bună. Dimensiunile laptopului sunt de 381.6 x 30.3 x 256 mm, iar greutatea acestuia este de 2.5 kg.

Poze cu laptopul

Acer Aspire E5-571G-39SK

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Ecranul are o diagonală de 15.6 inch, iar imaginile sunt redate la o rezoluție de 1366 x 768 pixeli, având o calitate HD.  Unghiurile de vizualizare sunt decente.

La nivelul dotărilor tehnice se remarcă, în primul rând, un procesor Intel Core i3 cu arhitectură Haswell. Acesta are o putere de 1.7 GHz, care poate crește datorită tehnologiei Turbo Boost, asigurând puterea necesară în momentele în care sistemul de operare este suprasolicitat. Performanța procesorului este susținută de o memorie RAM DDR3 de 4 GB cu posibilitatea de extindere și o placă video dedicată NVIDIA GeForce 820M. Vei putea astfel să desfășori orice tip de activitate și să te bucuri și de un gaming la nivel mediu.

Capacitatea de stocare a laptopului este de 500 GB și este doar HDD. Pentru această categorie însă, stocarea SSD este foarte rar întâlnită, așa că nu putem reproșa prea mult.

Laptopul dispune de un sistem audio performant, cu sunet HD redat prin difuzoare stereo. La nivel multimedia laptopul mai beneficiază de o cameră web cu microfon încorporat Acer Crystal Eye HD și de un cititor de carduri SD.

În ceea ce privește conectorii, vei găsi toate tipurile care să îți asigure posibilitatea asocierii la dispozitive video sau pentru transferul de fișiere. Există așadar 2 port-uri USB 2.0, 1 port USB 3.0 pentru o viteză de transfer mult mai rapidă și câte 1 port HDMI și VGA. E disponibil și un port de rețea. Conexiunea la internet se poate stabili prin cablu sau prin Wi-Fi. Laptopul poate comunica și prin tehnologie Bluetooth 4.0, așa că vei putea transfera fișiere pe laptop sau tabletă fără a mai avea nevoie de un cablu de date.

În ceea ce privește autonomia, modelul este dotat cu o baterie Li-ion cu 6 celule care asigură o autonomie de lucru de până la 5-6 ore.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design vesel
  • placă video dedicată,
  • autonomie de până la 7 ore,

Contra:

  • nu este Full HD

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 8.9
Conectivitate - 8.3
Performanțe - 8.1

8.4

O alegere accesibilă

Acer Aspire E5-571G-39SK este un laptop cu un design vesel, ce se dovedește o alegere excelentă pentru activitățile office și multimedia, dar și pentru un gaming ocazional.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.