Acer Aspire E5-571G-36VR – laptopul perfect pentru distracţie

Achiziţia unui laptop este un aspect deosebit de important pentru oricare dintre noi, atât din punct de vedere financiar cât şi din punct de vedere al utilităţii acestuia în activităţile noastre. Astfel, dacă dorești un laptop pentru divertisment sau pentru a lucra la serviciu, cu un procesor bun, o capacitate de stocare mare, dar şi o autonomie crescută şi toate la un preţ acceptabil, atunci Acer Aspire E5-571G-36VR ar putea fi ceea ce cauți. Modelul îl vei găsi la aproximativ 1999 lei (verifică preț actualizat), atât în mediul online cât şi în magazinele de profil. Nu în ultimul rând trebuie să mai ştii că este perfect pentru a fi luat în vacanţe sau în călătorii lungi deoarece autonomia de aproape 7 ore îţi vine în ajutor.

Laptopul poate fi găsit și în oferta magazinului Evomag.

În ceea ce priveşte designul, întâlnim un laptop care arată bine întrucât carcasa este construită dintr-un plastic rezistent şi de bună calitate. Chiar dacă este mai greu decât alte modele din această categorie, cântărind 2.5 kg, este şi mai subţire, astfel că nu îţi va fi greu să îl iei cu tine în vacanţă sau la serviciu.

Poze cu laptopul

Acer Aspire E5-571G-36VR

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Greutatea mai mare se datorează bateriei cu 6 celule care asigură o autonomie de până la 6 ore, în funcţie de utilizare. Tastatura este silenţioasă iar cursa acestora este una scurtă ce preia rapid comenzile, beneficiind şi de blocul numeric în partea din dreapta, fapt ce vine în ajutorul celor ce folosesc aplicaţiile Office. Touchpad-ul cu suport pentru gesturi multi-atingere va fi de un real ajutor atunci când nu puteţi folosi mouse-ul. Display-ul LCD LED cu funcţia Glare Acer ComfyView, diagonala de 15.6 inch şi rezoluţia de 1366 x 168 pixeli vor oferi imagini clare în culori naturale şi o luminozitate adaptată după lumina din încăpere atât timp cât contrastul este aproape de maxim.

Performanţa este dată de procesorul Intel Core i3 4005U cu două nuclee ce este perfect pentru activităţile multimedia. Frecvenţa de 1700 MHz la care lucrează cele două nuclee este una rezonabilă atât pentru jocuri cât şi pentru folosirea diferitelor aplicaţii Office, ori pentru vizionarea filmelor. De menţionat mai este şi faptul că are un procesor grafic Intel HD Graphics 4400 integrat.

Memoria DDR3 de 4 GB este suficientă pentru rularea în condiţii bune a laptopului, însă pentru performanţă se mai poate extinde datorită celui de-al doilea slot disponibil. Pentru stocarea datelor şi altor informaţii aveţi la dispoziţie un HDD de 500 GB. Placa video dedicată, NVIDIA GeForce 820M cu 2048 MB de memorie poate rula în condiţii bune orice joc apărut până anul trecut şi chiar unele recente însă la rezoluţii mai mici.

Pe partea de multimedia, trebuie să ştiţi că nu dispune de unitate optică, aşadar, dacă doriţi să instalaţi un sistem de operare, altul decât cel de care dispune, Microsoft Windows 8.1, atunci va trebui să folosiţi un stick de memorie conectat la unul din cele trei porturi USB cu care vine echipat. Sunetul oferit este unul calitativ datorită tehnologiei High Definition Audio şi a difuzoarelor stereo integrate. Mai vine cu o cameră web, un cititor de carduri, un port HDMI, unul RJ45, un VGA şi o ieşire audio. În ceea ce priveşte comunicaţiile are inclus Bluetooth 4.0 şi Wireless 802.11 b/g/n.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • Design plăcut,
  • Autonomie mare
  • Placa video dedicată

Contra:

  • Nu este Full HD

Aici găsești mai multe informații despre acest 1produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 8.5
Conectivitate - 8.5
Performanțe - 8.8

8.6

O alegere eficientă

Acer Aspire E5-571G-36VR este un laptop cu calități medii, ce te va ajuta să desfășori activitățile de zi cu zi în cele mai bune condiții.

Vezi detalii
User Rating: 3.5 ( 1 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.