Acer Aspire E5-571G-35Z1 – un laptop mid-range atractiv

Acer Aspire E5-571G-35Z1 este un laptop potrivit pentru cei care își doresc un model elegant, portabil, cu ecran generos și performanță bună. Poate fi găsit în magazine la prețul de aproximativ 1799 lei (verifică preț actualizat), având un raport calitate-preț foarte bun. Pentru cei care vor să cumpere laptopul în rate, acestea încep din jurul sumei de 58 de lei. Modelul se remarcă prin portabilitate, procesorul Intel i3, placa grafică dedicată, conectivitatea extinsă și autonomia de lucru ridicată, fiind potrivit pentru orice tip de utilizator.

Laptopul poate fi găsit și în oferta magazinelor Flanco și Evomag.

Modelul se remarcă, în primul rând, printr-un design slim care îl face foarte elegant și atractiv.  Carcasa este disponibilă pe gri închis și este alcătuită dintr-un plastic de calitate. Capacul are un aspect ușor texturat. Chiar și atunci când este închis, laptopul este foarte subțire, acesta având dimensiunile de 381.6 x 30.3 x 256 mm. Tastatura este neagră și completă, incluzând și partea numerică. Touchpad-ul este prevăzut cu suport pentru gesturi multi-atingere, fiind foarte precis și înlocuind cu succes un mouse. Modelul cântărește doar 2.5 kg, putând fi transportat ușor într-o geantă.

Poze cu laptopul Acer Aspire E5-571G-35Z1

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Ecranul are o diagonală de 15.6 inch care oferă o vizibilitate foarte bună. Rezoluția HD de 1366 x 768 pixeli face posibilă redarea unor imagini pline de viață.

La nivelul dotărilor tehnice se remarcă, în primul rând, procesorul Intel Core i3. Acesta are o putere de 1.9 GHz pe care o poate suplimenta atunci când este necesar datorită tehnologiei Turbo Boost. Mai exact, atunci când sistemul de operare este suprasolicitat, nucleele de pe procesor sunt activate automat pentru a genera mai multă putere. Pentru completarea dotărilor tehnice, laptopul mai beneficiază de o memorie RAM de 4 GB DDR3 cu posibilitatea de extindere și o placă video dedicată. Este vorba de o placă NVIDIA GeForce 820M cu o memorie de 2 GB. Laptopul este astfel potrivit atât pentru activitățile de rutină precum navigarea pe internet și vizionarea de filme, cât și pentru activități mai solicitante precum gaming-ul sau lucrul în programe de prelucrare grafică.

Capacitatea de stocare este de 500 GB, existând astfel suficient spațiu pentru muzică, filme, jocuri, programe, etc.

La nivel multimedia, se remarcă un sistem audio high definition dotat cu difuzoare stereo. Sunetul este puternic, clar și bogat, fără distorsiuni. De asemenea, mai sunt disponibile o cameră web Acer Crystal Eye HD cu microfon încorporat care face posibile apelurile video pe Skype sau Yahoo la o calitate superioară, astfel încât cei dragi să pară mai aproape. Nu în ultimul rând, există și un cititor de carduri SD și o unitate optică DVD RW.

La nivelul conectivității sunt disponibile 2 port-uri USB 2.0, 1 port USB 3.0 pentru o viteză de transfer mult mai rapidă, 1 port de rețea, iar pentru video 1 port HDMI și 1 port VGA. Conexiunea la internet se poate stabili prin cablu sau prin Wi-Fi. În același timp, folosind tehnologia Bluetooth 4.0, vor putea fi transferate rapid fișiere media pe și de pe dispozitive precum smartphone-urile sau tabletele.

În ceea ce privește autonomia, Acer Aspire E5-571G-35Z1 poate ajunge până la 7 ore de lucru.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design elegant,
  • procesor Intel Core i3, Haswell,
  • autonomie de până la 7 ore,
  • placă video dedicată

Contra:

  • rezoluția nu este Full HD

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Conectivitate
Performanțe

Acer Aspire E5-571G-35Z1 este un laptop cu o configurație destul de bună pentru o utilizare office și multimedia, dar cu siguranță nu se va face de râs nici în privința unui gaming ocazional.

User Rating: 4.7 ( 1 votes)

Un comentariu

  1. nu este i3 este i5 acest model de laptop e5 571g are i5 il am de cativa ani si merge extraordinar de bine

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.