Acer Aspire E5-571-37T0 – laptopul plin de energie

Gama de laptopuri de la Acer include modele cu design pentru toate gusturile, de la cele mai simple și până la cele premium, profesionale sau mai aparte. Această categorie din urmă este cea care se face remarcată în rândul celor care își doresc mai mult decât un design comun, lucru destul de greu de obținut pe piața de la noi. Acer Aspire E5-571-37T0 este un model cu design jucăuș care atrage atenția de la prima vedere. Modelul poate fi găsit în magazine la prețul de aproximativ 1900 lei (verifică preț actualizat), cu rate începând din jurul sumei de 63 de lei. Punctul său forte principal este designul aparte. Configurația nu este cea mai performantă, dar oferă totuși o fluiditate bună în activitățile de zi cu zi. Autonomia este în același timp ridicată. Modelul este potrivit astfel pentru persoanele care pun preț pe aspectul estetic și sunt dispuse să plătească mai mult pentru asta și care nu au pretenții mari de performanță.

Designul acestuia este caracterizat de personalitate și portabilitatea ridicată. Astfel, modelul este disponibil pe albastru (nu bleumarin), iar dimensiunile sale îl fac ușor de transportat. Dimensiunile sunt de 381.6 x 25.3 – 30.3 x 256 mm, iar greutatea este de 2.5 kg. Profilul este unul slim. Carcasa este mată și are o ușoară textură. Aceasta este alcătuită din plastic, dar are un aspect calitativ. Albastrul intens oferă un aer energic și jucăuș. Tastatura include și partea numerică suplimentară și este neagră, oferind un contrast plăcut față de restul carcasei. Touchpad-ul are suport pentru gesturi multi-atingere și dimensiuni generoase, controlul fiind precis.

Poze cu laptopul

Acer Aspire E5-571-37T0

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Display-ul are dimensiunea de 15.6 inch și este unul standard. Imaginile au o rezoluție de 1366 x 768 pixeli, fiind redate la o calitate HD.

De partea configurației, lucrurile rămân la fel de energice. E disponibil în primul rând un procesor Intel Core i3 cu o frecvență de 1.7 GHz, care oferă fluiditate în desfășurarea activităților. Acesta este susținut de o memorie RAM de 4 GB DDR3 și o placă video integrată Intel HD Graphics 4400. Modelul este astfel potrivit pentru o utilizare de nivel mediu, de zi cu zi. Navigarea pe internet, vizionarea de filme sau lucrul la prezentări și proiecte se vor desfășura fără probleme. Vei putea rula și ceva jocuri, dar fără cerințe prea mari.

Stocarea se face pe HDD și are o capacitate de 500 GB. Modelul vine cu sistemul de operare Windows 8.1 preinstalat.

La nivel multimedia vei găsi un sistem audio HD cu difuzoare stereo, o cameră web Acer Crystal Eye HD pentru apeluri video de calitate pe Skype, un cititor de carduri SD și o unitate optică DVD RW.

Posibilitățile de conectare sunt numeroase, având la dispoziție toate port-urile standard. Există astfel 2 port-uri USB 2.0, 1 port USB 3.0 pentru o viteză de transfer mai mare, 1 port HDMI și 1 port VGA pentru conectarea video și 1 port de rețea. Conexiunea la internet se poate stabili și wireless.

Modelul este dotat cu o baterie Li Ion cu 6 celule, având o autonomie ce poate ajunge chiar și până la 7 ore.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design vesel
  • bluetooth,
  • autonomie de până la 7 ore,

Contra:

  • nu este Full HD

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 8.5
Conectivitate - 8.4
Performanțe - 8.3

8.4

O alegere accesibilă

Acer Aspire E5-571-37T0 este un laptop cu un design jovial, destinat utilizatorilor de office și multimedia, și mai puțin recomandat pentru gaming.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.