Acer Aspire E5-571-35WW – laptopul mid-range atractiv

Acer Aspire E5-571-35WW este acel laptop potrivit la toate pe care și l-ar putea dori studenții sau persoanele interesate de un model atât pentru divertisment, cât și pentru lucru. Prețul este unul bun, așa că pachetul este cu atât mai atractiv. Laptopul poate fi găsit în magazine la prețul de aproximativ 1799 lei (verifică preț actualizatși rate începând din jurul sumei de 45 de lei. Laptopul are dotări mid-range îmbinate foarte eficient, care îți vor susține activitatea de orice tip și vor aduce productivitatea acolo unde ai nevoie, datorită portabilității ridicate. Autonomia este una foarte bună, depășind nivelul mid-range. Așadar, modelul este unul dintre cele mai atractive pentru studenți și cei care au nevoie de portabilitate la un preț bun.

Laptopul poate fi găsit și în oferta magazinului Evomag.

Designul laptopului este unul foarte portabil, fiind adaptat pentru transportul pe întreg parcursul zilei. Modelul are dimensiunile de 381.6 x 30.3 x 256 mm și greutatea de 2.5 kg. Profilul este unul mult mai subțire față de seriile anterioare încadrate în aceeași categorie. Carcasa este alcătuită dintr-un plastic de calitate și este disponibilă pe negru. Tastatura include și partea numerică suplimentară, iar tastele sunt plate și apropiate, oferind o viteză bună de lucru. TouchPad-ul are suport pentru gesturi multi-atingere și dimensiuni generoase, controlul fiind unul precis.

Poze cu laptopul

Acer Aspire E5-571-35WW

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Ecranul are dimensiunea de 15.6 inch și o rezoluție de 1366 x 768 de pixeli, fiind unul obișnuit. Imaginile au o calitate HD și sunt destul de clare. Conținutul de orice fel se va vedea foarte bine.

Configurația se remarcă în primul rând prin procesorul Intel Core i3 cu o frecvență de 1.7 Ghz care oferă fluiditate bună în desfășurarea activităților. Acesta este susținut de o memorie RAM DDR3 de 4 GB și o placă video integrată Intel HD Graphics 4400. Modelul este unul de performanță medie, fiind potrivit pentru activități de rutină precum navigarea pe internet, lucrul în diferite programe, vizionarea de filme etc. Vei putea rula și jocuri fără cerințe grafice prea avansate.

Stocarea se face pe HDD și are o capacitate de 500 GB, existând suficient spațiu pentru filme, muzică, jocuri etc. Modelul vine cu sistemul de operare Windows 8.1 preinstalat, fiind gata de lucru.

La nivel multimedia vei găsi un sistem audio HD cu difuzoare stereo, o cameră web Acer Crystal Eye HD pentru apeluri video pe Skype și un cititor de carduri SD. Modelul nu dispune de o unitate optică DVD RW sau de alt tip.

Posibilitățile de conectare sunt numeroase, așa că vei putea conecta laptopul atât la ecrane mai mari sau proiectoare, cât și la orice dispozitiv extern pentru transferul de date. Există astfel 2 port-uri USB 2.0, 1 port USB 3.0, 1 port HDMI, 1 port VGA, și 1 port de rețea. Conexiunea la internet se poate stabili și wireless. Ai la dispoziție de asemenea și tehnologia Bluetooth 4.0 pentru transferul de fișiere fără cablu.

Modelul este dotat cu o baterie Li Ion cu 6 celule, având o autonomie foarte bună pentru acest nivel de preț. Autonomia poate ajunge chiar și până la 6 ore.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design atrăgător,
  • procesor Intel Core i3, Haswell,
  • tastatură chiclet,
  • tastatură numerică

Contra:

  • rezoluția nu este Full HD

Aici găsești mai multe informații despre acest 1produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 8.4
Conectivitate - 8
Performanțe - 8

8.1

Pentru activități office

Acer Aspire E5-571-35WW este un laptop cu un design plăcut și o configurație potrivită pentru activități office și multimedia, dar mai puțin indicat pentru gaming.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.