Acer Aspire E5-571-352B – un laptop slim

Laptopul Acer Aspire E5-571-352B face parte din seria mid-range a producătorului taiwanez și se remarcă printr-un grad ridicat de portabilitate care a fost adaptat la fiecare nivel, începând cu designul și ajungând la dotările tehnice sau autonomie. Laptopul Acer poate fi găsit în magazine la prețul de aproximativ 1500 lei (verifică preț actualizat), fiind un model potrivit pentru un buget mediu. Pentru cei care vor să cumpere laptopul în rate, acestea încep undeva din jurul sumei de 52 de lei. Laptopul se remarcă prin portabilitatea ridicată susținută de design, conectivitate și autonomia mare, fiind astfel potrivit pentru activitățile de zi cu zi.

Laptopul are un design slim, ceea ce îl face ușor de transportat. Carcasa este disponibilă pe maro și este alcătuită dintr-un plastic de calitate. Suprafața carcasei are un aspect ușor texturat, păstrând astfel amprentele la distanță. Tastatura este neagră și e de remarcat faptul că este completă, incluzând și partea numerică. Touchpad-ul are dimensiuni generoase și este foarte precis, înlocuind cu succes mouse-ul. Dimensiunile laptopului sunt de 381.6 x 30.3 x 256 mm, iar greutatea acestuia este de 2.5 kg.

Poze cu laptopul Acer Aspire E5-571-352B

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Display-ul are o diagonală de 15.6 inch, filmele, jocurile și paginile web putând fi vizionate confortabil.  Display-ul are o rezoluție HD de 1366 x 768 pixeli, redând imagini vibrante și strălucitoare. Display-ul beneficiază de iluminare LED din spate, oferind astfel o luminozitate și un contrast bun. În plus, display-ul este de tip glare, așa că reflexiile sunt eliminate, iar unghiurile de vizibilitate sunt bune.

La nivelul dotărilor tehnice,  laptopul beneficiază în primul rând de un procesor cu 2 nuclee Intel Core i3 cu arhitectură Haswell. Acesta are o putere de 1.9 Ghz, iar datorită tehnologiei Turbo Boost poate crește performanța atunci când sistemul de operare solicită acest lucru. Pentru completarea dotărilor tehnice laptopul mai beneficiază de o memorie RAM DDR3 de 4 GB cu posibilitatea de extindere și o placă video integrată Intel HD Graphics 4400. Laptopul este, astfel, ideal pentru realizarea activităților de zi cu zi, precum lucrul în Office, realizarea de prezentări, navigarea pe internet, vizionarea de filme, ascultarea de muzică etc.

Capacitatea de stocare a laptopului este de 1 TB, existând astfel mai mult decât suficient spațiu pentru muzică, filme, jocuri, programe etc.

Laptopul dispune de un sistem audio performant. Sunetul high definition este redat prin difuzoare stereo. Acer Aspire E5-571-352B mai beneficiază, la nivel multimedia, și de o cameră web cu microfon încorporat Acer Crystal Eye HD și de un cititor de carduri SD.

La nivelul conectivității, dispozitivul dispune de 2 port-uri USB 2.0, 1 port USB 3.0 pentru o viteză de transfer mult mai rapidă și câte 1 port HDMI și VGA. Laptopul se poate conecta astfel la ecrane mai mari pentru redarea de conținut, la dispozitive mobile, stick-uri USB, HDD-uri externe etc. Conexiunea la internet se poate stabili prin cablu sau prin Wi-Fi. Laptopul poate comunica și prin tehnologie Bluetooth 4.0, putând transfera fișiere media pe și de pe dispozitive precum camerele foto, tabletele sau smartphone-urile.

În ceea ce privește autonomia, laptopul are o baterie Li-ion cu 6 celule care asigură o autonomie de lucru de până la 7 ore.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design elegant,
  • procesor Intel Core i3 Haswell,
  • HDD de 1 TB,
  • bluetooth,
  • autonomie de până la 7 ore

Contra:

  • nu este Full HD

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Conectivitate
Performanțe

Acer Aspire E5-571-352B este un laptop cu un procesor de ultimă generație, potrivit utilizatorului ce își dorește un dispozitiv cu performanțe relativ bune.

User Rating: 4.8 ( 1 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.