Acer Aspire E5-571-316Q – laptopul cu design atractiv și performanță bună

Acer Aspire E5-571-316Q este un laptop cu personalitate, potrivit pentru cei care vor să iasă din tipare și să aibă dispozitive aparte. Modelul este unul dintre cele mai vioaie pentru categoria sub 2000 lei, invitând parcă la distracție și bună dispoziție. Poate fi găsit în magazine la prețul de aproximativ 1669 lei (verifică preț actualizat). Pentru a se adapta stilului de viață activ al unui utilizator tânăr, laptopul este ușor, subțire și poate fi purtat pe parcursul întregii zile.

Având un profil slim, modelul poate fi închis și deschis ușor, folosind o singură mână. Carcasa este alcătuită din plastic și este disponibilă pe un albastru deschis foarte plăcut vizual. Capacul este prevăzut cu o textură discretă care completează aspectul jucăuș, în timp ce tastatura este neagră, în contrast față de restul carcasei. Tastele sunt plate și apropiate, oferind o viteză bună de scris. La baza tastaturii se află un touchpad destul de mare care face controlul mai precis și mai comod. Dimensiunile laptopului sunt de 381.6 x 25.3 – 30.3 x 256 mm, iar greutatea acestuia este de 2.5 kg.

Poze cu laptopul

Acer Aspire E5-571-316Q

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Display-ul are o diagonală de 15.6 inch și o rezoluție de 1366 x 768 pixeli, imaginile fiind decente, fără a ieși însă în evidență.

În ceea ce privește configurația tehnică, laptopul este dotat cu un procesor Intel Core i3 cu o frecvență de 1.7 GHz, o memorie RAM de 4 GB și o placă grafică integrată Intel HD Graphics 4400. Configurația poate susține astfel o serie largă de activități, atât de lucru, cât și de divertisment. Laptopul nu este însă unul de gaming și nu va permite nici lucrul complex în programe de prelucrare grafică. Capacitatea de stocare este de 500 GB, iar laptopul vine cu sistemul de operare Linux gata instalat.

La nivel multimedia se remarcă sistemul audio HD care completează foarte bine configurația, oferind o experiență atractivă la ascultarea de muzică sau vizionarea de filme. Modelul mai beneficiază de o cameră web Acer Crystal Eye HD pentru convorbirile pe Skype și un cititor de carduri SD. Vei găsi de asemenea și o unitate optică DVD RW.

În ceea ce privește autonomia, modelul beneficiază de o baterie Li-ion cu 6 celule care asigură o autonomie de lucru de până la 7 ore.

Modelul te va ajuta să lucrezi productiv și să te relaxezi urmărind filmele preferate sau ascultând muzică, fiind adaptat pentru a face față unei utilizări diverse. Având un design portabil și o autonomie bună, laptopul te va putea însoți pe întreg parcursul zilei. Poți astfel să iei notițe la începutul zilei, să lucrezi apoi la prezentări, să distribui conținut pe rețelele de socializare și să verifici adresa de email, iar pe seară să vizionezi un film. Laptopul oferă o calitate foarte bună pentru un model din categoria sa de preț.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design aparte, cu capac textil
  • performanță bună pentru orice activitate
  • autonomie suficientă de lucru

Contra:

  • nu este Full HD

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 8.7
Conectivitate - 8.4
Performanțe - 8.3

8.5

O alegere accesibilă

Acer Aspire E5-571-316Q este un laptop potrivit pentru utilizatorii tineri interesați de un dispozitiv cu personalitate pentru desfășurarea activităților de peste zi.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.