Acer Aspire E5-571-30XS – laptopul slim elegant

Dacă îți dorești un laptop cu o performanță decentă care să aibă un design aparte și să îți permită să desfășori toate activitățile de peste zi, modelul Acer Aspire E5-571-30XS ar putea fi potrivit pentru tine. Poate fi găsit în magazine la prețul de aproximativ 1450 lei (verifică preț actualizat), fiind un model foarte atractiv. Acesta oferă dotări destul de bune pentru preț și are un design foarte portabil. Punctele sale forte sunt procesorul Intel i3, ecranul HD generos, conectivitatea extinsă și autonomia ridicată.

Designul acestuia se remarcă în primul rând prin culoare, carcasa fiind maro. Designul este unul slim, laptopul fiind foarte subțire, iar liniile sunt fine, creând un aspect foarte elegant. Carcasa este alcătuită dintr-un plastic de calitate superioară și oferă o senzație plăcută la atingere. Tastatura este neagră și include și partea numerică, fiind potrivită și pentru calcule sau jocuri. Touchpad-ul este destul de mare pentru a fi ușor de folosit și este foarte precis. Acesta este prevăzut cu un sistem multitouch. Dimensiunile laptopului sunt de 381.6 x 25.3 – 30.3 x 256 mm, iar greutatea acestuia este de 2.5 kg. Prin urmare, dispozitivul poate fi purtat ușor într-o geantă și te poate însoți la birou, facultate sau în călătorii.

Poze cu laptopul Acer Aspire E5-571-30XS

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Display-ul are o diagonală de 15.6 inch, oferind o vizibilitate foarte bună. Rezoluția HD este de 1366 x 768 pixeli, imaginile redate fiind pline de viață indiferent de tipul de conținut. Astfel, paginile de internet, fotografiile, filmele, etc, se vor vedea clar și la un contrast ridicat.

Trecând la dotările tehnice, modelul este dotat cu un procesor Intel Core i3 cu o frecvență de 1.9 GHz care poate genera putere suplimentară dacă sistemul de operare are nevoie. Printre dotări se mai numără o memorie RAM de 4 GB DDR3 cu posibilitatea de extindere și o placă video integrată Intel HD Graphics 4400. Prin urmare, vei putea realiza fără probleme activități de zi cu zi de tipul navigării pe internet, vizionării de filme, lucrului în diferite programe, etc. Modelul reușește astfel să fie performant și compact, în același timp.

Capacitatea de stocare este de 500 GB, existând suficient spațiu pentru toate fișierele și programele.

La nivel multimedia, Acer Aspire E5-571-30XS dispune de un sistem audio performant. Sunetul de calitate superioară este redat prin difuzoare stereo high definition. Modelul beneficiază și de o cameră web HD de 720p cu microfon încorporat care face posibile convorbirile pe Skype. În plus, mai sunt disponibile un cititor de carduri SD și o unitate optică DVD RW.

Conectivitatea este una extinsă, fiind disponibile 2 port-uri USB 2.0, 1 port USB 3.0 pentru o viteză de transfer de 10 ori mai rapidă, 1 port HDMI, 1 VGA și 1 port de rețea. De asemenea, este disponibilă și tehnologia Bluetooth 4.0. Dispozitivul se poate conecta astfel la ecrane mai mari precum cele TV, la stick-uri USB, HDD-uri externe, smartphone-uri, tablete etc. Conexiunea la internet se poate stabili prin cablu sau prin Wi-Fi.

În ceea ce privește autonomia, laptopul are o baterie Li-ion cu 6 celule care asigură o autonomie de lucru de până la 7 ore.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design elegant,
  • procesor Intel Core i3, Haswell,
  • USB 3.0,
  • autonomie de până la 7 ore,

Contra:

  • rezoluția nu este Full HD

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Conectivitate
Performanțe

Acer Aspire E5-571-30XS este un laptop ce recomandă utilizarea laptopului pentru activități office și multimedia și mai puțin pentru jocuri.

User Rating: 1.53 ( 2 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.