Acer Aspire E5-521G-636X – laptopul energic

Acer Aspire E5-521G-636X este un model potrivit pentru tine în cazul în care ești o persoană activă și vrei un laptop care să reflecte personalitatea ta. Acesta îți va oferi configurația de care ai nevoie pentru a lucra rapid, la un randament bun, iar în plus designul său aprins te va inspira și umple de energie. Poate fi găsit în magazine la prețul de aproximativ 1649 lei (verifică preț actualizat). Modelul are un raport calitate-preț foarte bun. Acesta se remarcă prin designul atractiv, configurația care permite o utilizare fluidă, port-urile variate pentru a se conecta la orice dispozitiv și nu în ultimul rând o autonomie foarte bună. Așadar, laptopul este potrivit atât pentru lucru, activități de rutină, cât și pentru distracție. Pentru un preț mai mic de 1800 de lei pachetul oferit este unul complet.

Laptopul poate fi găsit și în oferta magazinelor Flanco și Evomag.

Designul este disponibil pe roșu, remarcându-se cu siguranță față de majoritatea modelelor, disponibile pe negru sau gri. Deși alcătuită din plastic, carcasa are un aspect foarte plăcut. Suprafața capacului este netedă și prevăzută cu o ușoară textură la nivelul culorii. Laptopul este elegant, fiind subțire și având linii fine. Tastatura este completă, incluzând și tastele numerice, și este disponibilă pe negru. Contrastul este unul reușit. Touchpad-ul are control multi-touch și oferă o precizie foarte bună. Dimensiunile laptopului sunt de 381.6 x 25.3 x 256 mm, iar greutatea acestuia este de 2.5 kg. Greutatea este una medie la momentul actual, modelul putând fi purtat cu ușurință în rucsac sau într-o geantă specială.

Poze cu laptopul

Acer Aspire E5-521G-636X

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Ecranul este unul standard, având o diagonală 15.6 inch și o rezoluție de 1366 x 768 de pixeli. Conținutul web, filmele sau jocurile au o vizibilitate bună.

La nivelul dotărilor tehnice, laptopul beneficiază de un procesor AMD Quad-Core A6-Series cu o putere de 1.8 Ghz. Atunci când sistemul de operare este suprasolicitat, acesta poate face boost până la 2.4 Ghz. Procesorul este însoțit de o memorie RAM de 4 GB DDR3 ce poate fi extinsă printr-un slot suplimentar și o placă video integrată AMD Radeon R5 M240. Activitatea ta este susținută astfel pe toate nivelurile, indiferent dacă lucrezi la un proiect, urmărești un film sau te joci.

Capacitatea de stocare a HDD-ului este de 500 GB.

La nivel multimedia, modelul beneficiază de un sistem audio HD la bază stau difuzoare stereo. Mai sunt disponibile o cameră web Acer Crystal Eye HD, un cititor de carduri SD și o unitate optică DVD RW.

Ai la dispoziție toate port-urile standard, așa că vei putea conecta laptopul la orice dispozitiv extern. Există 2 port-uri USB 2.0 și 1 port USB 3.0 pentru transferul de date,  1 port HDMI și 1 port VGA pentru conectarea video și 1 port de rețea. Conexiunea la internet se poate stabili prin cablu sau Wi-Fi. Laptopul poate comunica și prin tehnologie Bluetooth 4.0.

Pentru laptopurile portabile autonomia reprezintă în mod paradoxal de multe ori o problemă. Din fericire nu este cazul și asupra modelului de față. Acesta este dotat cu o baterie Li Ion cu 6 celule care oferă o autonomie de până la 7 ore.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design plăcut,
  • preț decent,
  • placă video dedicată,
  • bluetooth

Contra:

  • procesorul nu este foarte puternic,

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 8.8
Conectivitate - 8.1
Performanțe - 8.1

8.3

O alegere accesibilă

Acer Aspire E5-521G-636X este un laptop destinat utilizării office și multimedia și mai puțin pentru activitățile solicitante.

Vezi detalii
User Rating: 4.25 ( 2 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.