Acer Aspire E5-521-39B4 – laptopul AMD pentru activități multimedia

Dacă îți dorești un laptop de performanță medie, care să fie potrivit pentru multimedia și să îți permită să îți rezolvi și sarcinile de birou sau de la facultate, atunci modelul Acer Aspire E5-521-39B4 este o opțiune potrivită pentru tine. Îl poți găsi la prețul de aproximativ 1439 lei (verifică preț actualizat). Dacă vrei să cumperi modelul în rate, acestea încep din jurul sumei de 55 de lei. Dotările oferite pentru acest preț sunt destul de atractive, oferindu-ți posibilitatea să desfășori orice activitate de zi cu zi.

Designul acestuia se remarcă prin eleganță și portabilitate. Astfel, modelul este unul slim, laptopul fiind foarte subțire și având linii fine. Carcasa este alcătuită dintr-un plastic de calitate superioară, cu aspect mat și foarte ușor texturat. Carcasa este în totalitate neagră. Tastatura include și partea numerică, fiind utilă pentru calcule sau jocuri. Touchpad-ul este prevăzut cu un sistem multitouch și este destul de generos, pentru o utilizare ușoară. Dimensiunile laptopului sunt de 381.6 x 25.3 x 256 mm, iar greutatea acestuia este de 2.5 kg. Se observă astfel că modelul este portabil, fiind ușor de transportat peste zi între casă și birou sau facultate.

Poze cu laptopul Acer Aspire E5-521-39B4

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Display-ul are o diagonală de 15.6 inch și are o rezoluție HD de 1366 x 768 pixeli. Datorită tehnologiei Acer ComfyView vizibilitatea este ridicată, iar imaginile redate fiind pline de viață. Filmele, jocurile sau prezentările se vor vedea foarte clar și animat.

Trecând la dotările tehnice, modelul este dotat cu un procesor AMD Quad-Core A6-Series cu o frecvență de 2.4 Ghz. Acesta este însoțit de o memorie RAM de 4 GB DDR3 cu posibilitatea de extindere și o placă video integrată AMD Radeon R4 Graphics. Prin urmare, vei putea realiza fără probleme activități de zi cu zi de tipul navigării pe internet, vizionării de filme, lucrului în diferite programe etc. Trebuie să ai însă în vedere faptul că modelul nu este unul gaming și nu răspunde unor cerințe grafice ceva mai solicitante.

Capacitatea de stocare este de 1 TB, existând suficient spațiu pentru toate fișierele și programele.

Întrucât este un model adresat mai mult utilizării multimedia, la acest nivel întâlnim un sistem audio High Definition care completează experiența de vizionare. Sunetul este redat prin difuzoare stereo dotate și cu microfon. Acer Aspire E5-521-39B4 mai beneficiază de o cameră web HD de 720p care face posibile convorbirile pe Skype, astfel încât să păstrezi legătura cu cei dragi sau cu colegii de birou. În plus, ai la dispoziție și un cititor de carduri SD.

Conectivitatea este una extinsă, fiind disponibile 2 port-uri USB 2.0, 1 port USB 3.0 pentru o viteză de transfer de 10 ori mai rapidă, 1 port HDMI, 1 VGA și 1 port de rețea. Vei putea conecta astfel dispozitivul la proiectoare, ecrane mai mari precum cele TV, la stick-uri USB, HDD-uri externe etc. Conexiunea la internet se poate stabili prin cablu sau prin Wi-Fi. De asemenea, este disponibilă și tehnologia Bluetooth 4.0.

În ceea ce privește autonomia, laptopul are o baterie Li-ion cu 6 celule care asigură o autonomie de lucru de până la 7 ore.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design elegant,
  • HDD de 1 TB,
  • bluetooth,

Contra:

  • nu este Full HD,
  • procesorul nu este foarte puternic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Conectivitate
Performanțe

Acer Aspire E5-521-39B4 este un laptop potrivit celor ce nu au foarte mult aspirații în ceea ce privește puterea unui asemenea device.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.