Acer Aspire E5-521-266E – laptopul rapid la preț bun

Dacă ai nevoie de un laptop portabil care să știe să facă de toate și să îți asigure o productivitate ridicată indiferent de tipul activității desfășurate, atunci modelul Acer Aspire E5-521-266E ar putea fi potrivit pentru tine. Acesta poate fi găsit în magazine la prețul de aproximativ 1500  lei (verifică preț actualizat). Pentru cei care vor să cumpere laptopul în rate, acestea încep undeva de la 50 de lei. Modelul este atractiv pentru iubitorii configurațiilor AMD care doresc un model mid-range bun la toate. Se va mișca destul de rapid indiferent de tipul de activitate și îți va susține productivitatea pentru întreaga zi. În plus, personalitatea sa este transpusă și asupra designului, așa că se face cu siguranță remarcat.

Designul acestuia reflectă rapiditatea de lucru, fiind disponibil pe roșu. Carcasa este alcătuită din plastic și are suprafața netedă, oferind o senzație plăcută la atingere. Modelul este potrivit pentru persoanele active, pline de personalitate. Pentru a mai reduce din aspectul rebel oferit de culoare, liniile au fost păstrate fine și elegante. Tastatura include și tastele numerice și este disponibilă pe negru, oferind un contrast plăcut. Touchpad-ul are dimensiuni generoase și oferă un control precis. Dimensiunile laptopului sunt de 381.6 x 25.3 – 12.07 x 256 mm, iar greutatea acestuia este de 2.5 kg. Vei putea astfel să îl transporți ușor între cursuri și casă sau birou.

Poze cu laptopul Acer Aspire E5-521-266E

Acer Aspire E5-521-266E

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Ecranul este unul standard. Diagonala are 15.6 inch, iar rezoluția este de 1366 x 768 de pixeli. Imaginile au calitate HD, iar vizibilitatea este una bună.

La nivelul dotărilor tehnice, laptopul beneficiază de un procesor AMD Quad-Core E-Series E2-6110 cu o putere de 1.5 Ghz. Procesorul este însoțit de o memorie RAM de 4 GB DDR3 cu posibilitatea de extindere prin intermediul unui slot suplimentar și o placă video integrată AMD Radeon R2 Graphics. Dotările susțin o viteză de lucru foarte bună și fac posibilă rularea unui spectru larg de programe. Vei putea să realizezi prezentări, să lucrezi în documente, să te uiți la filme sau să asculți muzică etc.

Capacitatea de stocare a HDD-ului este de 500 GB. Întrucât avem de-a face cu un model sub 1800 de lei, nu putem reproșa lipsa unei unități SSD. Modelul vine cu sistemul de operare Windows 8.1 gata instalat.

La nivel multimedia, Acer Aspire E5-521-266E oferă un sunet destul de puternic și de clar. Difuzoarele sunt stereo. Modelul mai beneficiază de o cameră web Acer Crystal Eye HD și de un cititor de carduri SD.

Port-urile sunt toate cele standard și sunt dispuse pe părțile laterale ale carcasei. Ai la dispoziție 2 port-uri USB 2.0 și 1 port USB 3.0 pentru transferul de fișiere, 1 port HDMI și 1 port VGA pentru conectarea video și 1 port de rețea. Conexiunea la internet se poate stabili prin cablu sau Wi-Fi. Laptopul poate comunica și prin tehnologie Bluetooth 4.0. Modelul nu dispune și de o unitate optică DVD RW sau de alt tip.

În ceea ce privește autonomia, aici întâlnim o surpriză foarte plăcută. Bateria este de tip Li Ion cu 6 celule, așa că autonomia ajunge chiar și până la 7 ore.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design elegant,
  • preț decent,
  • bluetooth

Contra:

  • rezoluția laptopului putea fi mai bună

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 8.4
Conectivitate - 7.4
Performanțe - 7.5

7.8

Accesibil

Acer Aspire E5-521-266E este un laptop cu un design colorat, plăcut, ce se potrivește unui utilizator fără foarte mari pretenții în ceea ce privește puterea unui asemenea device.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.