Acer Aspire E5-511G-C7S3 – laptopul slim quad core

Acer Aspire E5-511G-C7S3 este un laptop extrem de atractiv disponibil la un preț de aproximativ 1529 lei (verifică preț actualizat), având șanse mari să devină unul din preferatele tinerilor și nu numai. Acesta face parte din seria E5 lansată de taiwanezi, seria remarcându-se printr-o serie de modele cu design slim foarte elegant pentru fiecare dintre nivelurile de preț.

Laptopul poate fi găsit și în oferta magazinului Evomag.

Designul este unul foarte plăcut, modelul fiind disponibil pe nuanța Midnight Black și având un profil slim care îl face foarte ușor de transportat și de ținut în mână. Capacul are o textură fină foarte elegantă pentru nivelul său de preț, aspectul exterior reprezentând o surpriză foarte plăcută. Tastatura are inclus și blocul numeric din partea dreaptă, fiind util pentru calcul, în același timp tastele fiind foarte plate și oferind un randament foarte bun de scris. Touchpad-ul are dimensiuni generoase și control multitouch. Dimensiunile laptopului sunt de 381.6 x 30.3 x 256 mm, iar acesta cântărește 2.7 kg.

Poze cu laptopul

Acer Aspire E5-511G-C7S3

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Ecranul este unul standard, având o diagonală de 15.6 inch și o rezoluție HD de 1366 x 768 pixeli.

La nivelul performanței laptopul surprinde din nou plăcut, fiind dotat cu un procesor Intel Celeron Quad Core de 1.8 GHz care poate face boost până la 2.2 GHz pentru a evita suprasolicitarea. Laptopul mai dispune de o memorie RAM de 4 GB și o placă video dedicată NVIDIA GeForce 810M, fiind poate cel mai performant model sub 1500 lei.  Laptopul se mișcă foarte bine pe toate nivelurile, așa că vei putea să navighezi în browser, să urmărești filme, să lucrezi în diferite programe și să încerci chiar și câteva jocuri nu foarte recente.

Capacitatea de stocare este de 500 GB, așa că vei avea suficient spațiu pentru toate fișierele și programele. Laptopul vine însoțit de sistemul de operare Linux.

La nivel multimedia vei găsi un sistem audio dotat cu difuzoare stereo și tehnologie TrueHarmony, o cameră web Acer Crystal Eye HD pentru apelurile pe Skype și un cititor de carduri SD. Nu există niciun fel de unitate optică (DVD RW sau de alt tip).

În ceea ce privește autonomia, laptopul surprinde din nou, de data aceasta prin intermediul bateriei Li Ion cu 6 celule care susține sesiuni de lucru prelungite.

Modelul beneficiază astfel de o placă video dedicată, procesor Quad Core și o autonomie superioară, păstrând în același timp un preț sub 1500 lei. Laptopul este potrivit pentru cei care au nevoie de performanță portabilă, fiind ideal pentru studenți, cei care călătoresc, dar și pentru cei care vor să aibă un PC pe care să îl poată folosi din orice cameră și care să nu ocupe spațiu.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design slim elegant
  • placă video dedicată
  • performanță bună
  • funcții multimedia complexe
  • autonomie foarte bună

Contra:

  • procesorul putea fi ceva mai puternic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 8.5
Conectivitate - 7.1
Performanțe - 7.3

7.6

O alegere accesibilă

Acer Aspire E5-511G-C7S3 este un laptop foarte atractiv, în special pentru cei ce nu sunt dispuși să investească o sumă prea mare într-un asemenea device.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.