Acer Aspire E5-511-P86R – laptopul portabil cu design aparte

Dacă îți dorești un laptop cu dotări medii, pentru activitățile de zi cu zi, merită să arunci o privire peste modelul Acer Aspire E5-511-P86R. Acesta se face remarcat nu doar prin raportul bun calitate-preț, cât și prin designul disponibil pe roșu care atrage atenția. Prețul pentru acest model este de aproximativ 1599 lei (verifică preț actualizat), iar ratele pentru acesta încep din jurul sumei de 55 de lei. Modelul se remarcă prin designul portabil și cu personalitate, configurația care permite o utilizare fluidă în activitățile de zi cu zi și autonomia foarte bună.

Designul este unul jucăuș, dar nu într-un mod exagerat. Ai la dispoziție astfel un model care își ia personalitatea din culoare, dar care își păstrează în același timp o notă profesională prin liniile fine. Carcasa este alcătuită din plastic și are suprafața mată. Tastatura include și partea numerică suplimentară, oferind un randament mai bun pentru gaming și activitățile de birou. Touchpad-ul are dimensiuni generoase și oferă un control bun. Dimensiunile laptopului sunt de 381.6 x 30.3 x 256 mm, iar greutatea acestuia este de 2.5 kg, modelul fiind unul portabil. Vei putea să îl iei ușor cu tine la cursuri, la birou sau în excursii.

Poze cu laptopul

https://www.gadget-review.ro/vezi/acer-aspire-e5-511-p86r

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Ecranul este unul standard, având o diagonală de 15.6 inch și o rezoluție HD de 1366 x 768 pixeli.

Configurația include un procesor cu 4 nuclee Intel Celeron Quad Core. Acesta are o putere de 2.1 GHz, iar datorită tehnologiei Turbo Boost 2.0 poate activa suplimentar nucleele pentru a genera o putere de până la 2.6 GHz. Prin acest boost sistemul de operare nu va mai fi suprasolicitat. Laptopul mai dispune de o memorie RAM DDR3 de 4 GB și o placă video integrată Intel HD Graphics. Prin urmare, laptopul se mișcă foarte bine în mai toate activitățile. Viteza în navigarea pe internet, lucrul în diferite programe sau realizarea de prezentări este excelentă. În același timp, filmele se vor vedea foarte bine. Vei putea juca și jocuri, dar la un nivel ceva mai slab.

Capacitatea de stocare este de 500 GB, așa că vei avea suficient spațiu pentru toate fișierele și programele. Stocarea este doar pe HDD. Modelul vine cu sistemul de operare Windows 8.1 preinstalat.

La nivel multimedia vei găsi un sistem audio dotat cu difuzoare stereo,  o cameră web HD cu microfon încorporat pentru apelurile Skype și un cititor de carduri SD. Nu există niciun fel de unitate optică (DVD RW sau de alt tip).

La nivelul conectorilor vei găsi 2 port-uri USB 2.0, 1 port USB 3.0 pentru o viteză de transfer de până la 10 ori mai mare și câte 1 port HDMI și VGA. Te vei putea conecta astfel la orice tip de dispozitiv extern, video sau pentru transferul de fișiere. Conexiunea la internet se poate stabili prin cablu sau prin Wi-Fi. Laptopul poate comunica și prin tehnologie Bluetooth 4.0.

În ceea ce privește autonomia, aceasta este susținută de o baterie Li Ion cu 6 celule, fiind una foarte bună. Vei putea folosi laptopul fără îl încarci chiar și timp de 5-6 ore.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design vesel
  • bluetooth,
  • autonomie de până la 7 ore,

Contra:

  • nu este Full HD

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 8.8
Conectivitate - 8.4
Performanțe - 7.7

8.3

O alegere accesibilă

Acer Aspire E5-511-P86R este un laptop destul de accesibil, destinat utilizatorilor fără prea mari pretenții în ceea ce privește puterea.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.