Acer Aspire E5-511-P4SN – un laptop entry-level

Acer Aspire E5-511-P4SN este un laptop numai bun de purtat la facultate sau la birou, îmbinând ingenios cerințele necesare desfășurării de activități pe întreg parcursul zilei, în orice loc. Laptopul are dimensiuni reduse, o performanță bună și un nivel de conectivitate optim, contribuind astfel la creșterea productivității tale. Acesta poate fi găsit în magazine la prețul de aproximativ 1250 lei (verifică preț actualizat). Dacă vrei să cumperi laptopul în rate, acestea încep undeva de la 42 de lei. Raportul calitate-preț al laptopului este unul foarte bun. Punctele forte ale acestuia sunt performanța procesorului, conectivitatea extinsă și autonomia foarte ridicată. Laptopul este unul dintre cele mai prietenoase din categoria sa, fiind o alegere inspirată pentru tineri și nu numai.

Laptopul poate fi găsit și în oferta magazinului Altex.

Are un design modern și elegant, remarcându-se prin faptul că este subțire. Carcasa este alcătuită dintr-un plastic de calitate care nu păstrează urmele de degete. Carcasa este disponibilă pe culoarea antracit (gri închis) și are un aspect ușor texturat. Laptopul este prevăzut cu o tastatură completă care crește precizia și rapiditatea de scriere, precum și cu un touchpad ultra sensibil la atingere. Dimensiunile laptopului sunt de 381.6 x 30.3 x 256 mm, acesta putând fi ușor de purtat oriunde.

Poze cu laptopul Acer Aspire E5-511-P4SN

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Laptopul are un ecran anti-glare cu diagonala de 15.6 inch și o rezoluție HD de 1366 x 768 pixeli. Ecranul Acer CineCrystal oferă imagini foarte clare și vibrante, indiferent de tipul de conținut redat. Unghiurile de vizualizare sunt foarte bune, imaginile fiind la fel de calitative din aproape orice poziție.

La nivelul dotărilor tehnice, laptopul este dotat cu un procesor Intel Pentium Quad Core cu o putere de 2.1 Ghz. Datorită tehnologiei Turbo Boost, puterea de procesare poate crește până la 2.5 Ghz. Acest lucru este posibil datorită redistribuirii de putere și concentrării acesteia atunci când sistemul de operare solicită ajutor. Prin urmare, fluiditatea este una foarte ridicată, iar multitasking-ul atinge un nivel înalt. Procesorul este însoțit de o placă video integrată Intel HD Graphics și de o memorie RAM DDR3 de 4 GB, cu posibilitatea de extindere până la 8 GB prin intermediul unui slot suplimentar. Având în vedere dotările, laptopul nu prezintă absolut nicio problemă la rularea de programe, navigare, vizionarea de filme și chiar și la un gaming de nivel standard. Laptopul are o capacitate de stocare de 500 GB.

În ceea ce privește dotările multimedia, sunt de remarcat sistemul audio high definition care asigură un sunet clar, bogat și puternic și camera WEB Acer Crystal Eye HD. Acer Aspire E5-511-P4SN este dotat și cu un cititor de carduri SD.

La nivelul conectivității, device-ul Acer dispune de 2 port-uri USB 2.0, 1 port USB 3.0 pentru un transfer de până la 10 ori mai rapid, un port pentru rețea și unul HDMI. Laptopul nu dispune de unitate optică DVD sau CD. Conexiunea la internet se poate stabili prin wireless sau prin cablu. Laptopul mai beneficiază și de tehnologie Bluetooth 4.0.

În ceea ce privește autonomia, acesta este dotat cu o baterie Li-ion cu 6 celule, ce oferă o autonomie de lucru de până la 7 ore.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design elegant,
  • USB 3.0,
  • bluetooth,
  • autonomie până la 7 ore

Contra:

  • nu este Full HD

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Conectivitate
Performanțe

Acer Aspire E5-511-P4SN este un laptop entry-level pentru utilizatorii mai puțin pretențioși, ce nu sunt dispuși să investească prea mult într-un astfel de device.

User Rating: 1.68 ( 2 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.