Acer Aspire E5-511-C5WY – laptopul cu portabilitate ridicată

Acer este unul dintre producătorii de laptopuri de top, fiind renumit pentru produsele sale echilibrate indiferent de categoria de preț în care se încadrează. Acer Aspire E5-511-C5WY este unul dintre modelele disponibile în momentul actual în gama mid-range a producătorului taiwanez. Laptopul se remarcă printr-o configurație care susține portabilitatea. Prețul său este de aproximativ 1300 lei (verifică preț actualizat), acesta având un raport bun calitate-preț. Laptopul se remarcă prin portabilitate și dotările sale, precum procesorul Intel Quad Core, conectivitatea și autonomia ridicate. Laptopul este potrivit pentru un utilizator standard care vrea să îndeplinească pe acesta activități de rutină.

Laptopul se poate găsi și în oferta magazinului Evomag.

Designul laptopului este unul elegant, distingându-se printr-un aspect slim și calitatea materialelor din care este alcătuit. Carcasa este alcătuită dintr-un plastic de calitate superioară, ce nu păstrează amprentele și este în totalitate maro. Tastatura include și partea numerică, oferind o rapiditate mai mare în tastare pentru cei care desfășoară activități de office sau gaming. Touchpad-ul este generos și foarte sensibil și precis datorită sistemului multi-touch. Dimensiunile laptopului sunt de 381.6 x 30.3 x 256 mm, iar greutatea acestuia este de 2.5 kg. Prin urmare, laptopul poate fi purtat ușor pe parcursul zilei.

Poze cu laptopul Acer Aspire E5-511-C5WY

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Ecranul are o diagonală de 15.6 inch, fiind destul de mare pentru a asigura o experiență bună de vizionare în cazul filmelor sau jocurilor. Ecranul este de tip glare și are o rezoluție HD de 1366 x 768 pixeli, imaginile redate având o calitate superioară. Displayul redă 16.7 milioane de culori iar, datorită tehnologiei Acer ComfyView, unghiurile de vizibilitate sunt foarte bune.

La nivelul dotărilor tehnice, laptopul beneficiază de un procesor cu 4 nuclee Intel Celeron Quad Core care are o putere de 1.8 Ghz. Acer Aspire E5-511-C5WY  este dotat cu tehnologia Turbo Boost și poate crește puterea procesorului până la 2.1 Ghz atunci când sistemul de operare este suprasolicitat, astfel încât experiența de utilizare să fie una optimă. Laptopul mai dispune de o memorie DDR3 de 4 GB cu posibilitatea de extindere și o placă video integrată Intel HD Graphics. Caracteristile tehnice ale laptopului fac din acesta un dispozitiv bun pentru un utilizator aflat în mișcare pe parcursul zilei, care desfășoară activități precum navigarea pe internet, lucrul în diferite programe, realizarea de prezentări etc. În același timp, laptopul este potrivit pentru distracție, filmele și fișierele multimedia fiind redate la o calitate superioară.

Capacitatea de stocare este de 500 GB. La nivel multimedia, laptopul dispune de un sistem audio high definition construit pe baza unor difuzoare stereo. Laptopul mai beneficiază de o cameră web cu microfon încorporat Acer Crystal Eye HD,  ce dispune de certificarea Skype pentru calitate și de un cititor de carduri SD.

La nivelul conectivității, laptopul oferă 2 port-uri USB 2.0, 1 port USB 3.0 pentru o viteză de transfer de până la 10 ori mai mare și câte 1 port HDMI și VGA. Conexiunea la internet se poate stabili prin cablu sau prin Wi-Fi. Laptopul poate comunica și prin tehnologie Bluetooth 4.0.

În ceea ce privește autonomia, laptopul are o baterie Li-ion cu 6 celule. Autonomia de lucru ajunge astfel până la 7 ore. Portabilitatea este astfel susținută și de autonomia ridicată.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design elegant,
  • USB 3.0,
  • bluetooth,
  • autonomie de până la 7 ore

Contra:

  • nu este Full HD

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Conectivitate
Performanțe

Acer Aspire E5-511-C5WY este un laptop cu specificații medii, potrivit unui utilizator cu un buget mic, dar care își dorește să țină pasul cu tehnologia.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.