Acer Aspire E1-570G-33214G50Mnii – puternic, dar cu un preț decent

Căutând un laptop care să îmi satisfacă cel putin trei sferturi din dorințele mele am ales laptopul Acer Aspire E1-570G-33214G50Mnii. Am vrut un laptop cu un design aparte, fin, dar în același timp, materialele folosite să îmi inspire calitate și durabilitate. Am vrut ca autonomia lui să fie peste medie, oferindu-mi minim 3 ore și jumătate de funcționare pe baterie. Nu mi-am dorit un laptop cu specificații tehnice extraordinar de bune, nefiind un gamer înrăit, însă am vrut să se descurce bine la acest capitol pentru a-mi oferi un gaming ocazional bun. Pe lângă toate aceste dorințe cel mai important a fost nevoia de o tastatura ergonomica, aerisită și să prezinte tastatura numerică fiindu-mi necesare pentru activitățile office de zi cu zi.

Prețul a fost și el un criteriu decisiv, cei 1800 lei (verifică preț actualizat) pe care laptopul Acer Aspire E1-570G-33214G50Mnii îi merită din plin, încadrându-se în bugetul meu.

Cumpără acum cu transport gratuit

Poze cu laptopul Acer Aspire E1-570G-33214G50Mnii

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Acer Aspire E1-570G-33214G50Mnii vine echipat cu un procesor Intel Core i3, 3217 U tactat la 1,8 GHz şi este ajutat de 4 GB de RAM ce pot fi upgradaţi la 8 GB prin simpla înlocuire a slotului liber. În jocurile care necesită o procesare grafică bună placa video dedicată NVIDIA GeForce GT 740M de 2GB se descurcă peste aşteptările medii.

Display-ul Acer CineCrystal de 15,6inch este un LCD LED  cu o rezoluție de 1366x768px, iar datorită faptului că este un LED va contribui la autonomia laptopului printr-un consum redus de energie.

Pe partea de multimedia laptopul vine cu o sonorizare High Definition Audio cu 2 difuzoare stereo pentru a face ca divertismentul să fie deplin. Pentru retelele de socializare, Skype, Messenger, camera WEB HD va fi de mare ajutor. La capitolul conectivitate, Acer Aspire E1-570G-33214G50Mnii vine cu 2 porturi USB 2.0, un port USB 3.0, HDMI, VGA şi bluetooth, folositor utilizatorilor ce vor să transfere rapid fişierele multimedia din telefonul mobil pe laptop.

Specificațiile tehnice complete

Păreri pro şi contra

Pro

  • tastatura chiclet;
  • procesor Intel Core i3;
  • placa video dedicată NVIDIA GeForce
  • HDMI

Contra:

  • rezoluția nu este Full HD

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Performanţe
Conectivitate

Bun

Per total, pot spune că Acer Aspire E1-570G-33214G50Mnii este un laptop bine închegat, cu o configuraţie destul de bună, ce se va descurca decent indiferent de sarcinile la care va fi supus.

User Rating: 3.65 ( 1 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

<GRATUIT> Ghidul Practic 

 

 

CUM PROTEJĂM BATERIA LAPTOPULUI?

Îți trimitem direct pe email ghidul cu 

sfaturile practice pentru a proteja inteligent bateria laptopului tău