Acer Aspire E1-570-33214G50Mnii – ieftin și eficient

Îți dorești un laptop cu specificații decente, care să îți asigure suportul necesar în activitatea ta de zi cu zi, dar totuși nu ești pregătit să scoți din buzunar o sumă impresionantă? Nici nu este nevoie, atâta timp cât nu ai nevoie de caracteristici sofisticate. Spre exemplu Acer Aspire E1-570-33214G50Mnii ar putea fi alegerea potrivită în cazul tău. Costă aproximativ 1900 lei (verifică preț actualizatși asigură confortul necesar pentru o utilizare decentă.

Din punct de vedere al designului discutăm despre un model din seria E, cunoscută pentru eleganță și rafinamentul ei. Laptopul vine pe o nuanță de gri închis, de o simplitate încântătoare. Odată ridicată clapeta se poate observa o tastatură de tip chiclet, cu taste bine distanțate, ce oferă o tastare plăcută pe toată durata utilizatării laptopului. De asemeni este prezent și blocul numeric, ce își dovedeșe eficacitatea îndeosebi în ceea ce privește astivitățile office.

Poze cu laptopul Acer Aspire E1-570-33214G50Mnii

Acer Aspire E1-570-33214G50Mnii

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Acer Aspire E1-570-33214G50Mnii vine echipat la interior cu un procesor Intel Core i3, 3217U, cu 2 nuclee, ce funcționează la o frecvență de 1,8 GHz. Memoria RAM este de 4 GB DDR3, însă cei cărora nu le ajung cei 4 GB pot opta pentru un upgrade de până la 8 GB extrem de simplu. Modelul dispune de 2 sloturi și numai unul singur este ocupat.

Hard disk-ul are o capacitate de 500 GB și funcționează cu o viteză de rotație de 5400 rpm. Recunosc că mi-ar fi plăcut să văd ceva mai mult aici, dar cu siguranță și prețul ar fi fost altul. Oricum pentru cei ce au nevoie de ceva mai mult spațiu pot opta pentru un hard disk extern. Prețurile încep de undeva de la 250 ron.

Placa video este un model integrat, Intel HD Graphics 4000, ce recomandă laptopul îndeosebi pentru o utilizare office și multimedia și mai puțin pentru jocuri. Nu spun că nu va face față jocurilor cu o grafică mai puțin solicitantă, însă pentru gameri recomand mai degrabă un model cu o placa video dedicată. Display-ul este un model clasic, un LCD LED de 15,6 inch cu o rezoluție HD, ce asigură totuși imagini excepționale.

Pe partea de conectivitate laptopul încorporează o gamă destul de bogată, în care vei găsi: DVD RW, cititor de carduri, HDMI, 2 porturi USB 2.0, un port USB 3.0, VGA și bluetooth. Pe partea de sunet, modelul Acer vine echipat cu două difuzoare stereo ce folosesc tehnologia High Definition Audio. Poți fi sigur că vei avea parte de un sunet clar și profund.

Autonomia laptopului este de până la 4 ore de lucru, suficient încât să nu te lase baltă în mijlocul unei ședințe. Sistemul de operare preinstalat este Windows 8, astfel că nu vei fi nevoit să mai achiziționzi și licența pentru sistemul de operare.

Păreri pro şi contra

Pro

  • design elegant,
  • tastatură chiclet,
  • HDMI,
  • USB 3.0,
  • preț decent

Contra:

  • rezoluția mi-ar fi plăcut să fie Full HD

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Performanţe
Conectivitate

Acer Aspire E1-570-33214G50Mnii este un laptop cu o configurație destul de bună, potrivită pentru activitățile office și multimedia.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.